Ålder...

... är inget jag fortsättningsvis kommer att nämna vid siffor... men i måndags fyllde jag 30. Inget att kämpa emot. det bara kommer, ungefär som tårar !!
Trots åldersnoja hade jag en fantastisk födelsedag, dagen tillbringades i bubbelpoolen på Wilmas, o kvällen här hemma med mat o fika med mina bästaste som gäster. Tusen &  tusen tack för alla fina presenter, verkligen mtt i prick allihopa !!!!
Annars då? Jo... nu drar disciplin 2008 igång i form av regelbundna besök på iksu... Karaktär har under senaste två månaderna inte gått att stava till och än mindre uttala eller tänka! Men nu görs det ett nytt försök!!  För övrigt så
lever Bridget Jones fortfarande kvar inom mig o gör sig påmind titt som tätt, ikväll när jag bakade så smälte en av pannlapparna fast i botten på ugnen när jag skulle flytta gallret. Jag  funderar fortfarande hur det är möjligt men är inte längre förvånad över allt som händer. Funderade på att ta på mig träningsskorna o ett par småbyxor endast när jag gick ut för att slänga soporna nu i snöfallet o springa några gator runt för att se om kanske Marc Darcy stod och väntade bakom nästa hörn. Men jag hejdade mig... egentligen gillade jag inte riktigt Darcy! Svag är jag nu och kommer alltid att vara för Mr Big !!!

Något att glädja sig åt denna dagen är att jag inte är ägare till den här bilen som jag såg imorse Kommentarer
Postat av: kattis

Jamen jag ser ju så fina gåvor du fått!!!!! Du måste vara en mycket omtyckt person! Hoppas att du får en trevlig måndag tjejen, nu är du endast 30år och sju dagar.........
//Kattis

2008-01-14 @ 08:17:38
URL: http://onyinredning.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0