Att suga luften ur något

Ett av dom sämsta köpen jag gjort på Nolia är en vacumsug till bröd, bullar o annat som ska frysas. Du kan lika gärna använda munnen. En av dom bästa köpen på Nolia gjorde min Mamma i år. Vi fick ett par vacumpåsar som man packar i täcken, kuddar och annar som är skrymmande och fluffigt. Förslut påsen och sug ut luften med dammsugaren. Det här är ta me fan det smartaste jag hållit i min hand. Nobelpriset skulle den ha som kommit på det...

 FÖRE


 EFTER

här i är mina två stora golvkuddar, två täcken o tre vanliga kuddar. Finns på Classes...

Sopsortera

Nu har jag kollat lite på återvinningens hemsida. Verkade ha rätt så bra koll på vad som ska slängas vart så nu kan jag fortsätta röjet nere i källaren. Erkänner att jag har ätit en pizza till middag oxå...

Bajbaj kycklingpaj. ( skulle oxå ha vart jäkligt gott )

Tina

Nån som provat? Jag hoppas verkligen att det funkar...


Oändligt

Hej mitt namn är skrotnisse och jag kommer att få städa min lägenhet till tidens slut. Sista augusti är deadline.

Dagen efter kvällen före

Partysäsongen är officiellt över, i alla fall om man tittar på skorna. Sen så har jag mått som jag förtjänat idag. Har fortfarande ont i huvudet. Som värst bakom högra ögat. Nu är det räcer till sängen. Imorgon jobbar vi, sen städa städa lägenheten!

           

Helg

Ikväll var det surströmming på middagsmenyn. Imorgon är det jobb på schemat. Kvällsprogrammet innehåller festligheter! Pepp, pepp! Winnerbäck släppte sin nya singel idag. Måste kolla youtube om det blir godkänt.

Go natt alla

En liten liten single ladie

Lillgumman har tagit på sig danstofflorna. Jag dansade också vid skivspelaren när jag var liten, ack icke så avancerat som detta...


Minns ni?



Som sagt.. jag har bott här i ett par år. Många är vi som minns den här lokalen. Inte betalade vi inträde så många gånger inte?

Klommer...

..klant, slarver! Höll nyss på att bli ett finger fattigare...klämde höger pekfinger i balkongdörren. Måste ha brunnit uppe i huvudsäkringen. Tanke o handling jobbar inte ihop. Men fingret är kvar o jag hoppas att nageln också bli det. Nu ska jag fortsätta med mitt projekt, flyttstädning. Undrar på allvar om jag blir klar nån gång...tog med mig datorn hit idag. Det var ju smart. Verkligen...


Middag idag

Gratinerade paprikor med köttfärs, svamp kryddat med tacokrydda. Romansallad, tomat gurka med riven parmesan on top!

  


En dag närmare helgen

Galen imorse på duschdraperiet som slickade sig mot kroppen gång, på gång, på gång. Innan veckan är slut hänger det nog ett nytt dära. Ska fortsätta städa ut lgh imorrn. Tänkte mig ett Loppisbord nästa helg. Jag skulle kunna ha loppis i lägenheten. Inte klokt vad man samlar på sig... uppe på hyllan i garderoben låg det 20 par byxor. Jag har inte använt dom på ett halvår säkert så välkomna o fynda på Nolia!

Nu toothbrush... ska snart återvända på jobbet.

Good nigthi.


Dagstur till Sundsvall

... eller mer korrekt, Birsta, Ikea. 9.15, Avgång. 11.15, Kaffe vid Höga kustenbron. 12.15, Köttbullar i Ikearestaurangen. 13.00 full fart in i shoppinglabyrinten. 14.45, betalar i kassan. 14.50, Birsta Centrum. 15.30, Avgång hemåt. 17.00 Middag Max Ö-vik pga av ett barnkalas på Burger King. 18.30, Umeå. 18.35, Montering över en flaska rött, Roodeberg, rekommenderas.
Sen blev vi trött. La oss kring 00.30 men var tvungen ligga vakna en stund o prova de nya lamporna vid sängen.
Som vanligt bara nödvändiga inköp... jo faktiskt!



Elsa Molly

Idag var det dop för Lill-Elsa. Det var en hel del paket från Sagolika ting. Underbar butik! Av oss fick hon ett födelsedagståg från jabadabado.


Skåp & lådor

Jag är  i mitt esse! Har fått ett skåp inne på toa som jag har fixat världens ordning i !!! Wiiiiiiiiiiiiiiiii...


tjugoiåtta

07.40 är tiden jag brukar åka till jobbet inte tiden jag brukar vakna. Imorse var det inte tiden jag åka till jobbet utan tiden jag vaknade. Det inträffade en försovning. Blev en ovanligt bra försovningsdag ändå av någon underlig anledning. Nu ska jag strax sova så det inte händer imorgon igen. Grannarna håller käften ikväll så jag får passa på. Varför heter det att man försover sig egentligen? Förslagsvis översovning eftersom man sover över tiden.

Nämen godnatt då...

Psykbryt

Nu är jag så jävulens less på dom som bor ovanför. Dom är upp och går hela jävla tiden. Tror dom har blyfötter, svårt att tro eftersom jag sett att dom är smala som snören. Föregående hyresgäster hade katt som löpte fram och tillbaka. Dom här misstänker jag har en elefant eftersom fönsterrutorna skakar ibland. Eller rättare sagt ganska ofta. Småjuniorer som antagligen ska på Tisdagsrex. Tror jag ska gå upp och säga att jag hört att kön börjar bli lång och att om dom skyndar sig hinner dom precis innan en in, en ut. Men gör det inte för min skull för att jag ska bara ställa väckaren på 06.20 och jobba 12 timmar.


Bönor i köket

Kan själv.. eller nja. Det återstår att se. Ska försöka odla fram lite mungbönor.



Skorna köpte jag för 65 kronor på Indiska. Akut skavsår efter några skitskor från Skopunkten.



Curry namnam

Idag blev det... kyckling, wokgrönsaker och Icas fördiga currysås. Skitgott blev d....


Angående klibbfaktorn

Det har väl knappast undgått någon... men luftfuktigheten är 100 procent på nätterna!

http://www8.tfe.umu.se/weather/1680/1050/10/sv-SE/now.htm


Jag tackar

Fastän jag inte är särskilt religiös av mig tackar jag Gud och alla andra inblandade för att vi fått Rix Fm tillbaka!! En ny frekvens men det spelar mindre roll. Ni missade väl inte hundens o kattens dagbok för ett tag sen...Tittis skratt är obetalbart!


Nedvarvning, återhämtning, avkylning

Var tvungen ut på en kvällspromenad så att jag inte skulle dö i soffan. Luften står still i lägenheten trots att fläkten går på högvarv. Denna helgen var ett oskrivet blad men slutade som en solskenshistoria. Bjudna på en skön fest och sen fick vi en kanonkväll på Rex, pistolerna var laddade och den som hade störst bröst skulle betala taxin??
Inlandsborna är inte klok och ni som kommer härifrån stan ni blir ju som dom ni umgås med ;)

Jag ska börja avrunda den här dagen... koka lite spaggar till lunchen imorrn. Ni som återgår till jobbet, frukta icke. Ni som nyser utan att hålla för eller i handen, sluta med det.

kram o godnatt



Carpe diem

Försöker att inte glömma bort att njuta av de som nu återstår av sommaren. Idag har det varit helvittis varmt... men jag får inte gnälla. Snart är det vinter o allt blir bökigt. Så fort man ska utanför dörren är det ett projekt. Vinterskor, vantar och bilrutan ska skrapas. Händerna blir torra och huden genomskinligt blå. Nä nu är det bara att utnyttja tiden te max...


Bad-dag idag



Jag är ju en som sällan badar i Sverige. Men vad gör man inte i värmen efter en utmaning från Carra och fotografier för sina bloggläsare! Södervik var platsen...


Furry vest

Sommaren har återupplivats och röten klamrar sig kvar. Något lägre luftfuktigthet kan jag väl ändå tycka att det är men fläkten går på högvarv och man behöver inte klä sig särskilt mycket. Idag köpte jag ändå nyinkommet på jobbet, rätt som det är har man frost på rutan och man vill ha varmt på kroppen! Mycke päls i år så en liten sån hära tror jag nog ska komma till användning...

Bentrötthet

När man har jobbat i 8-20 gör man som följer när man kommer hem...
Tvättar omedelbart bort sminket så du kan gå och lägga dig när du vill, sätter dig o fåtöljen och slänger upp benen på det mjuka skinnet, läser bloggar och skriver kanske ett eget inlägg. Kollar andra händelser på datoren samtidigt som du fikar sockerkaka och ett stort glas mjölk. Sen kommer man nog inte att vara vaken så länge till, för imorse vaknade jag kl fyra. Gick på toa o sen kunde jag fan inte somna om. Som en pancho vid 31? Jag ska lägga mig tidigt, hörde ungdomarna poppa i lägenheten bredvid. Har dom fest efter 22 så dör jag på riktigt..

.


26 november



21 augusti kommer första singeln "Jag får liksom ingen ordning".

21 september släpps nya albumet "Tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen"

Gissa vem?? Ni vinner tyvärr inte biljetterna ;-)

Puls...

Nu ska ni få följa nått intressat och nästan omöjligt...hur jag tränar upp mitt flås och löparpsyke. Räddningen är det som står i varenda tidning. Att börja med intervaller. Man kan dessutom lura dom man möter under turen men en pulsklocka på armen. Man ser ju så otroligt spänstig ut. Dessvärre hade jag inte pulsbandet runt kroppen, det kunde ha överansträngts. Men så småningom kanske?!


Single ladies

Ni måste kolla in dessa sköna single ladies...


Kurrkurr

Jeah... idag får vi grillat till middag. Jag har längtat sen jag vaknade. Nu är jag hungrig som en varg, men måste vänta en timme till. Tror jag ska baka en sockerkaka så länge...

Fredan



Det regnade och håret var totalt okontrollerbart. Det är rötmånad och luftuktigheten är avskyvärd. Tog mig till slut till Angelica, drack vin, åt popcorn och hade en kanontrevlig afton som slutade på + 27. Kändes inte som att det var lika gammalt som det har vart förut, i skrivandets stund inser jag att det antagligen är för att jag också blivit äldre. Skit!


RSS 2.0