Instängda



Vi sitter instängda i bilen medan den tvättas och skrapar triss.. tyvärr ingen vinst men en ren bil.

Inte sju sorter men två



Jag är kommer aldrig att komma upp i samma antal som damerna i dörrarna bredvid men en ska jag ha i alla fall.
Har lär mig att den rosa heter Afrikansk Marguerit och den lilla slingriga som ska blomma vitt, Bacopa. Åkte på Buketten ist för Plantagen. Finare färger och så fick jag lite hjälp!

Vilken halva är min?


Fredalördasönda

Det är ju det här vi ska ha jämt. Tredagarshelg!

Midsommarafton, fantastisk dag ute i Norrmjöle...



Midsommardagen slappade vi hela dagen nästan ända tills våra middagsgäster kom. Efter maten stängde jag och Carra ute ljudet från Vuvuzelorna  och låg o glodde på tv och åt ostkrokar inne i sovrummet.

Idag, söndagen, drack vi morgonkaffet på Grisbacka, sen solade på baksidan. Jag gjorde ett försök att köpa krukor och plantor till baksidan men fick grav beslutsångest. Hittade iaf en kruka, modell lite större som inte kostade skjortan. Imorgon ska jag komplettera med blommor. Vi fick trevligt sällskap till middag även idag men ingen grillning, tacos det blev. Köpte oxå en ny liten möbelgrupp till framsidan, men jag hinner tyvärr inte skruva ihop den för nu ska det minsann göras tråkiga saker. Hänga tvätt och betala räkningar.

Vi hörs till veckan, På fredag är det semester! Jihaaaa!

Varsågod och ät!



Sen vi köpte utemöblerna så har vädret varit kasst. Idag var det sol, varmt och jag hade köpt en prickig vaxduk så vi kunde äntligen äta på altanen. Wok med kyckling och den goda Teriakisåsen ni ser i bakgrunden.

Tjejer köp!

Om han inte redan har ett par hörlurar till tv:n har ni här ett bildbevis på att det är en god investering ;-)


Ny kulör



Nytt nagellack idag. Maybelline nr 140. Korall har var min favorit länge. Ska se om det här kan bli en ny. Just nu torkar det så jag sitter kvar här en stund...

Mera mat



Bästa baconet enligt Mattsson... ska strax göra en pannkaka som vi snabbt kan steka upp till middag imorgon.
Idag blev det fisk på tallriken. Jag har ingen bild för det ser inte så inspirerande ut och ett paket Alaska pollok är inte heller så festligt men blanda det med hackade stekta morötter, en burk creme fraishe och 
1-2 fiskbuljongtärningar så får du en smarrig fiskgryta. Kokt potatis till. Vad vi åt mer till? Jag gjorde ett par vitlöksbröd för jag var så förskräckligt sugen. Så nu stinker det vita löken i hela lägenheten men gött var det!

Godisgris

Sitter och proppar i mig socker o färgämnen. Tur att påsarna är små...


Söndag idag

Har nog inte kommit på det här med sommaren ännu... blåsten ute gjorde att det såg mest kallt ut men när jag satte mig här på baksidan var det mucho varmt! Släppte in några mygg som nu börjat gå till anfall. Jag har fått ett bett så nu går vi till motattack. Annars gör vi inte mycket idag. Funderar på att köpa en ny dator. På den här går fläkten så högt så man tror att den ska lyfta från brädan. Oj nu blir det visst promenad innan middan. Tjing!

With love

Det tog ett tag för mig att fylla upp mina nya blivande kakburkar med godsaker. Men nu är den första och största fylld med en favorit, kärleksmums!


Semester

Visst börjar man bli lite needy efter semester nu? Jag räknade ut på mina fingrar att jag jobbar 3 veckor till. 3 veckor = 15 dagar. Ja, ja.. det får väl lov att gå.

Hårt bröd



Har inte så mycket att berätta med rekommendera något kan man väl alltid göra...

Släck törsten!



Vad dricker ni när ni blir så där sjukt törstiga??  Jag halvsprang hem från Ica för att så snabbt som möjligt få blanda upp äppeljuicen...

RSS 2.0