Gotti gott

En del dagar är jag så seg så jag tror döden har injicerats under natten. Jag kom på att jag inte druckit nått kaffe idag så jag får väl skylla på det. Försöker pigga upp mig genom att lukta gott i alla fall. Fick det här smaskiga i födelsedagspresent från Tobias...Scrub, Bodylotion o Bodyspray!


Ursäkta vad är klockan?



Fråga min gärna nu för jag köpte en ny idag. Ett litet basic urverk. Min förra gick sönder tidigare i veckan o sen dess har jag tittat flera gånger i timmen på min tomma arm. Ur & Penn har 50 % på sina klockor. Skynda o fynda!

Dagens mål



Förutom kunna ta sig till jobbet, gå 10 000 steg skulle jag innan dagens slut hjälpa mina händer till välbefinnande.
Jag var tvungen att prova korall trots 17 graders kyla och snömassor. Känns toppen, sen hittade en slatt av den här underbara krämen. Kom ihåg hur otroligt gott och då menar jag otroligt gott den luktar så jag hittade en sida på nätet där en stor flaska endast kostade 154 kronor. Beställningen är skickad så nu hoppas jag att dom skickar mina grejor! Imorgon blir det fredagstulpaner, middag är fortfarande okänd! 

Scary weather del 2



Öööhh... okej. Så här är situationen på fönsterna just nu. Vi bakar en pizza och myser en stund...


Någon frivillig?


År Tjugohundranio

JANUARI

vill jag minnas att man kände sig lika blek o glåmig som man gör just nu...

FEBRUARI

Då klippte jag av mig det här...




MARS

då kämpade en icke läsare som jag mig igenom sista boken... lyssnade mig igenom sista biten



APRIL

Jag tror det knappt själv men var är den här bilden knäppt. 26 april. Äntligen vår!

 

MAJ

Så köpte jag dom här fina krokarna till hallen som jag skulle tapetsera om...Det blev aldrig av.



JUNI

Åkte vi till Malmö och sedan en tur på Österlen och firade mamma som fyllde 60 år. Supertrevligt om jag inte haft tandvärk och inflammation i munnen som jag nästan trodde skulle få dödlig utgång. I slutet på juni hade vi värmebölja. Sommaren var här och man kunde äntligen koka saften som ska finnas på sommaren.



JULI

Semesterdagarna tickade på och regnet öste ner. Vi åkte till Turkiet och solen. Sjukt varmt var det!



AUGUSTI

Jag flyttar...och städar, och städar, och städar, och städar.



SEPTEMBER

Så åkte vi och hälsade på the popcornlovers i Malmö



OKTOBER



Nu köper jag min första orkideé. Den är idag utan blommor och försöker återhämta sig.

NOVEMBER

Drog jag min första, och jag hoppas sista, visdomstand. Jag levde på 600 grams Ibumetin i en vecka.
Sedan jag återhämtat mig började advent närma sig.



       

DECEMBER

Så längtade jag hem till byn för att fira jul och nyår med familjen...



Kan inte annat än ge 2009 ett mycket gott betyg. Det har hänt både det ena och det andra men bäst av allt för mig är ändå att jag hittat kärleken. 2010 har börjat och ingen vet hur det slutar, rätt häftigt ändå va? Man vet inte mycket om vad som ska hända i framtiden... inte ens imorgon egentligen ;)






Helgens middag i ord och bild



Om ni inte vet vad ni ska äta idag eller någon annan dag så tycker jag att, om ni orkar skala en pära eller två och en morot, gosa in dom i olja, krydda med salt och timjan och stoppa in detta i ugnen på ca 200 grader i 35-40 minuter. Gudomligt gott. Idag äter jag sista oxfilébiten som blev över. Igår såg det ut så här...

 

Vita även denna vecka







Börjar få lite fason på tulpanerna. Dom bli ju helt vild om man ger dem för mycke vatten. Nu får dom inte mer än så här varje dag och sen får dom stå i fönstret, lite kyligt under natten.


Saturday day



 

Att få tag på en semla på den här sidan av stan var idag tydligen mission impossible. Men med oss hem fick vi istället en ny köksradio eftersom clasohlson fått tillbaks sin till reklamationslådan. Började man med rix på morgonen när man steg upp var kanalen på eller mittemellan två innan man åkte hemifrån. Den här hittade vi på Media Markt för 199:- Plockade oxå med oss ett par tapetböcker, måste börja förbereda ;-)

Bättre kan ni



10 %? På en tröja för 149:- tjänar man 14,90. Frågan är då om du egentligen behöver den där tröjan... Då har du iställer för att tjäna 14.90 slösat bort 134 kr. Och är det så att du ändå skulle köpa just den tröjan sen länge tillbaka må det då va hänt, men man planerar knappast in ett besök tack vare det här kortet i brevlådan, inte jag iaf....

Snart...

Väntar ni på min årskrönika?


Tulpaaaaaaaaner minsann



Igårkväll drabbades jag av en mörkerdepression. Idag har jag städat hemmet och köpt tulpaner så ikväll är det fint, fräscht och gladare humör. Nu sitter jag och flinar åt blåsningen. Sen ska jag fixa lite med naglarna och avsluta aftonen med Vapenbröder, om jag kan hålla mig vaken ... 

Snöyra



Det var windy på promenaden imorse...


Tacotips



Det här är den senaste nykomlingen på bordet när vi äter tacos. Vill du ha lite sött i wrappen är sweet mangosåsen klockren! Prova!!


Det vita guldet



Det är ju toppen att vi som inte riktigt klär i det gula guldet också kan ha guld. Ett hjärta från Hjärtat på födelsedagen!

Puss!

Pannkaka?



Nu provar jag att grädda en pannkaksjäkel igen. Hittade ett mjölkpaket som gick ut idag så jag vispade ihop en smet. Tänkte till imorgon, uppstekt pannkaka kan om möjligt vara godare än nygräddad ...

Tisdagsmiddag



Hurra! Idag gjorde vi Ceasarsallad till middag. Very smarry!

Ännu en



Min pågående bojkott av plagg från Gina Tricot gäller fortfarande. Den här scarfen pockade däremot på uppmärksamhet idag. Dagens tips är återigen Dunderdeon från Biotherm, nu 150 kronor både på Åhlens o Kicks. Ord. pris. 220:- Nu ska jag försöka göra ett söndagsryck. Peppad? No no

Strimmor



Du är så välkommen solen, både med ditt ljus och din värme!




Tomtesäsongen över

Nu är glada julen slut, tomtar har gått och lagt sig och stjärnorna har slocknat. Julpyntet känns verkligen passé till slut och man längtar efter sina vanliga lampor. Det är väl tur det, hur skulle annars adventskänslan infinna sig nästa år igen? Nu ska jag se om jag kan gräva fram utemunderingen. Efter tomtesäsongen startar automatiskt träningssäsongen...


7 januari



Tack för alla fina blommor och presenter!




Oordningen identifierad

Ibland när man städar och ska plocka undan tar det så obegripligt lång tid. Endel saker har inte sin givna plats, man går bara runt runt. Plockar lite här, börjar på något annat där. Ostrukturerad eller något liknande, javisst. Var det någon som trodde något annat? Pedant?...Ibland. Just nu? Osövd....

Godnatt!

Tacka vet jag...

Det slog mig precis... hur faen fick man reda på saker innan internet och google fanns? Det är ju fantastiskt egentligen, obegränsat. Recept, telefonnummer, och andra småfunderingar. Nä internet om något är the Shit och har varit ända sen det kom.

Jag har fortfarande inte packat upp.. nu springer jag. Ska bara slå igång Calle först. Vrålbra!!!


slutet nära



Slutet är nära på ledigheten, snön däremot verkar bjuda på sig själv. Verkar ha kommit minst lika mycket till under tiden vi varit borta! Visst är den fin o fluffig men det finns ju ingen plats. Nu har jag skottat över snön från min till Tobs plats och hoppas på att traktorn kommer imorgon när jag är på jobbet. Jobbet ja. Det var ju det oxå, ska göra ett sista ryck med uppackning så att det inte blir ännu rörigare imorgonbitti. Ska svänga förbi stan imorgon o slänga ett öga på rean. Såg att schampoet jag använder såldes för halva priset hos frissan där längst ut mot E4:an. Får inte glömma bort. Nu... packa upp, och lycka till till mig själv o alla ni andra som ska jobba imorgon.

Ett nytt år

...firade vi in igår, vi åt en smarrig trerättersmiddag och spelade Buzz och Guitar Hero till dessa att fingrarna blödde. Men inte så mycket gitarr för min del för jag ÄR verkligen kass. Men jag har inte tränat så mycket så jag skyller naturligtvis på det. Annars så lunkar det på som vanligt här på landet. Vi roar oss med aktiviteter som håller oss på en rätt så låg hjärtfrekens...sover, äter, fikar, spelar alfapet, promener. Hur mycket har det snöat hemma i stan sen i onsdag? man läser och funderar. Någon som mätat? Marit?


RSS 2.0