Brio



Underskatta icket en påse Brio!

Perfekt plopp



Är redan stormförtjust i den nya hållaren till trasan som vi fick förra helgen. Här är den torr så länge man vill att den ska vara torr.

Jo vi äter idag igen...



Skala, skölj, koka.....

Pressa, rör, smör, salt. Älgskav, lingonsylt och ett glas mjölk.




Mera ljus



Om man inte känner för att elda ljus alla dar kan man ta rulltrappan till ClasOhlsons o köpa en liten ljusslinga som går på batteri.

Bullen i ugnen



Imorgon går den in i sin 25:e jäsningsvecka och jag hurrar för modet som råder. Tunikor, skjortor, tights och lång trikååååååååååå!

Om ögon



Just nu är jag röd, torr och ser allmänt jävlig ut runt mina ögon. Besökte body shop idag och fick tips om den här ögonkrämen. Hoppas verkligen att den ska hjälpa mig!

Veckans pryl



Ni ska förhoppningsvis få se bilder av bättre kvalisort här på sidan framöver. Den kom igår så jag har inte hunnit testa så mycket än men jag hoppas hinna i helgen! Klick klick!

Ljung



Igår blev det höst i krukan. 


Lägga på hög

Blir det så här hos nån annan än oss? Jag verkligen hatar dom här högarna! blir inge snask förrän dom här är borta i alla fall fastän det är fredag...




Läsa bok



Nya uppgifter väntar i januari. Bäst att man börjar läsa på :)

En go jucie

Ett antal frukter och väldigt mild i smaken. Annars är ju äppeljuicen min favorit!



Nu ringer det på dörren.......Vem kan det vara? Sosse, moderat eller jultidningsförsäljare?




Äntligen fredag



Fredagsmiddag blev tacogratäng. Nu gotta :P


Black beauty

Visst saknar jag lilla vita golfen som blev påkörd i somras... Men jag ÄLSKAR våran nya bil. Inget ont som inte har något gott med sig :)


RSS 2.0