8-20

Han som blivit allas vår favorit.. Björn Gustafsson! Behöver ni ett gott skratt så gå in på youtube o kolla in detta charmtrollets framträdanden!

I övrigt har detta vart den längsta dagen i mitt liv, jobbat 8.00-20.15... kan oxå berott på att nog aldrig varit så trött i hela mitt liv. Mitt på dan fick jag tom gå och köpa en redbull. Nu är det gonatt å önskan om att få kraft tillbaka! Zzzzz...

Sen sist...

Allmäntillståndet har varit nedsatt ett par dagar... stel i nacken o axeln och en förkylning på det, men idag känner jag mig lite piggare så jag hoppas det försvinner lika snabbt som det kom!  Vad annars jag gjort?.. Bilbesiktning, gick bara fint! Shoppingtur på strömpilen, After work på Operan, middag hos Maria & Andreas i lördags, supergott! Kommentarer kring melodifestivalen orkar jag inte ens formulera till meningar. Eftersom jag jobbat nu i helgen betyder det alltså att det nu snart är full fart mot nästa, LEDIGA !!

Jag vet att jag inte är bästa på att skriva ofta, men skriv gärna fler kommentarer så vet jag att det är nån som läser så jag får ännu mer press på mig  ;-)

Dagens dissa ... att vara snorig

och hissa... de hjälpmedel som finns!


Krya på er!


Fastlagsbullens dag...

Har ätit två varianter av detta bakverk idag... En tårtvariant på jobbet , o en singelvariant på Mekka. Smakade kalas båda två!

Ett brev i posten berättade idag att mitt hus har blivit uppköpt. Lumaf does no longer exist, däremot Akelius fastigheter.. Någon som vet något om eller hyr av dessa?? Berätta...

Nu funderar jag på att göra något som är nästan lika sällsynt som frukt i munnen på mig innan det nya året började... Läsa en bok ;-)


One down...

.. one to go! Har gjort bort en av mina två jobbhelger ;-) Men pigg som man är kan man ändå vara vaken länge på lördagnatt ... Utgången var ett faktum o hur kul som helst var det!!  Men nu ikväll har det dock varit begränsad aktivitet. Soffläge framför Sex and the city och sen Wallander med en stor del av svenska folket. Temperaturen har sjunkit till -15 och jag är trött i ögat. Promenad till iksu o sen gymmet imorgon bitti..jag skriver det här så kan jag inte fega ur imorgon!!

Kram o gonatt! 

RSS 2.0