Dagens överraskning...Hur glad blir man inte när det hänger nått på dörrhandtaget när man kommer hem!!

Idag var det från min andra fadder som är hemma och är mammaledig... tack vännen :)

Pst. Ni glömmer väl inte bort att njuta nu? Skön promenad efter middag idag, tvärstannade och bara lyssnade på småfåglarna som satt och jollrade och verkade trivas som vi...


Vikken daaaag

Inventering är ungefär det minst roliga som händer på jobbet under året... räkna ALLT som finns inom butikens fyra väggar. Naturligtvis strulade det med min dosa precis innan vi skulle gå hem! Sen när jag väl satt mig i bilen kl 23 kom jag på att det var nödvändigt att tanka om jag under trygga omständigheter ska kunna ta mig på jobbet imorgon! Hemma på parkeringen höll jag på att köra på en katt o när jag klev ut själv bli ihjälskrämd av en igelkott. Vädret har varit piss men på fredag blir det 10-15 grader o sol! Längtar!

Dagens överraskning... Ett fin fint armband i examenspresent från min fadder.
 


Sweet Sunday

Oj vad vi har det bra här uppe nu... det är varmt, det är sol. Bilen i bakgrunden har fått sommardäck och jag har ätit en go pizza till middag. Kyckling, banan, ananas & curry. Knappast sugen på att åka till jobbet imorgon. Iofs ska jag fixa till väggen med alla bikinis o bad så vädret ger mig rätta känslan ;-)


Hemma

Ojoj vad jag har längtat hem...men nu så äntligen ;-) Ett dekoratörsdiplom rikare och säkert även plus något kilo kroppsfett efter all god mat o efterrätter vi har ätit. Det andra jag gjorde nu när jag kom hem var att genomföra en långpromenad, sen middag o nu måste jag packa upp omedelbart för det är förbjudet att lämna till nästa dag... hörs sen då då!


En gång i tiden var jag pedant...Födelsedag

Ikväll var det kalas hos ElinPelin som fyller okänt antal år... när man passerat 30 strecket slutar vi räkna !
Nu fick jag ett akut behov av att lyssna på Chicagofavoriter, maximal mysfaktor...

Sen en annan favorit med Phil Collins där jag bara älskar introt... lyssna på hög volym!

http://www.youtube.com/watch?v=ZQJh-oU0M9Y

fusksol

Idag har jag byggt barnavdelningens badvägg, när jag tittar ut snöar det. Otakt ....
Igår provade jag en bikiniunderdel. Idag använder jag den här... Bråååååtom!


VårteckenIngen snö på balkongen...Osopade gator...
Här luktar det inte hallon, däremot surt och sånt som hundar kan lämna efter sig. Otrevligt men det hör väl liksom våren till....Jag cyklar igen...Och jag kan promenera halv nio på kvällen medans det fortfarande är ljust!!

Sweet !

Surkart

Det här vädret gör mig lika sur som snön är när den lagt sig på marken. Nu är det på ren tjurskalle jag går ut och promenerar. Muntra upp mig, snälla!


Lyckat återupplivningsförsök

Det är ovärderligt att få hjälp med sin dator när problemen sträcker sig utanför ens egna kunskapsgränser, Något man använder varje dag måste fungera! Liksom vattnet du spolar ur kranen. Min stationära gamla trotjänare som ni sedan i somras sett stående bakom bokhyllan, som jag trodde var död och bara till att begrava har återuplivats och nu finns allt på denna lilla blanka fina svarta externa hårddisk. Väger pyttelite mer än  vad mobilen gör. Kan inte vara annat än en god investering!


Härvan uppklarad

Eftersom jag inte har tålamod till sånt här...Fick jag använda det lilla uns av tålamod som fanns kvar och lägga mig på rygg och spika!! Ser inte ut som att jag har någon utväxt... däremot damm under sängen. Nu är det fint o sladdlöst längs väggarna i alla fall!


RSS 2.0