Sweet Sunday

Idag är det vår! Nu närmar sig den bästa tiden med stora steg.. tyvärr så har jag inte kunnat utnyttja dagen till fullo eftersom jag är tröttare än någonsin! Tror att jag håller på att bli förkyld oxå :-(  Trevlig fest på Sandbacka igår, avslut på Schlagerklubben där jag tror hela Umeå befann sig. Det har blivit helt hysteriskt, vi kom till kön 22.45 och blev insläppta en timme senare. Sen var det kö till garderoben, till baren och naturligtvis till toaletterna! 

Nu halvligger jag i soffan hos Åström och skriver på hennes nya fina vita dator! En bärbar en blir min nästa tekniska investering. Känns inte som att det är långt borta :-)

Det här blir ett kort kapitel, jag orkar inte tänka mer...

kram

Sundsvall

Kent är fortfarande ute på sin Vinterturné. Vi åkte på den första vårturnén i helgen ner till Sundsvall för att se dom spela ute i Timrå. Jag, Eva och Jon åkte ner till Per på Fredagkväll spred snabbt ut oss med alla våra saker i hans lägenhet som han nyss fredagsstädat. Stackars! Men vi har väl ändå mest vart ute och ränt! På stan och stillat jajjas shoppingbehov, ätit gott för att stilla vårt matbehov, och sen på Oscars för att stilla vårat partybehov ;-) Kentkonserten var grymt bra, och Eva är fortfarande gråtfärdig för att vi fick höra Utan dina andetag!
Hemresan igår var en kamp mot långtradare, slask på rutan och trötta ögonlock... Mat skulle vi äta i Ö-vik och en av dom största frågorna i min o Evas värld just nu är ... Vad  f-n äter man om man vill ha mat snabbt och INTE vill ha korv eller hamburgare som vi ätit några gånger tidigare under helgen??!!? Vi höll på att ge upp men tillslut hittade vi färdiga sallader på Statoil. Tack!!

Väl hemma i Umeå var det lättare att ta sig fram med båt än med bil... Stan låg och ligger i princip fortfarande under vatten!!  Nere vid Tvärån höll vi nästan på bli ståendes i vattenmassorna. Nä så nu ska jag plocka fram mina nya gummistövlar och försöka hålla humöret uppe för mycket vatten betyder också att det smälter och att våren är på väg ;-) 

        

RSS 2.0