Gott nytt...

Tiden går, livet flyr .. och kaffesugen har jag varit hela dagen. Har vart på stan o kikat lite ... den värsta rearusningen har lagt sig kändes det som eller också var det jag som var ovanligt lugn. Hittade en klänning som jag spanat på förut så idag var det meningen när den var på rea, en väska ville också den med hem. Vet knappt vad det är för en dag idag.. lördag tror jag .. den firar jag här hemma . Mina saker har bytt plats i lägenheten, det måste åtgärdas, Smygpedant som jag är... kan omöjligt vara pedant fullt ut eftersom jag är fantastisk på att stöka ner på kort tid.

Några ord om julhelgen... åkte upp till Ske-å  på lördagmorgon. Gick en runda på stan, mycket trevlig shopping . Deras nya galleria slår MVG. Träffade sen min kusin o lillkillen Leo 2 månader som förgyllt våran julhelg. Snögaranti har vi varje år i Granbergsträsk, inte flera meter men så pass vitt att pappa kan åka skidor. Åkte tillbaka till stan för att jobba på annandagen och sen julkalas med dans som någon så fint kallade det  :-)

www.schlagerklubben.net 

Nu är det bara en dag och några timmar till kvar av det nya året...
Man tror varje gång att det inte är möjligt, men det är det.. skottår nästa år ,så vi bjuds på en dag extra!
Ha ett gott nytt om vi inte ses innan dess!

kram


En dålig en...

Jo jag är nog ett dåligt bloggämne.. men jag har gjort en hel massa annnat!
Tessans 30-års fest , Schlagerklubben ( positivt överraskad måste jag säga), julbord på Baggböle herrgård, bakat struvor med Jon o Barbro, nästan i mål med julklapparna, fått en fin liten gran som jag myser med, glöggkväll hos Elin , jobbhelg... årets lugnaste lördagkväll med mig själv, kollat att iksu fortfarande finns kvar o att mitt kort fungerar! Idag är det Marias födelsedag så vi har varit på kalas.. tack för  fikat!

Nu ska jag fixa några klappar till innan jag gör natt, ni får lite bilder till ovanstående text!

kram
Jag ska bara.. sen soffan!

Idag slutade jag klockan 18 sen skulle jag bara.... handla, fixa middag, tvätta, göra en tacopaj, prova ut en outfit, dammsuga, kolla in fejsbook o fastna där en stund sen skulle jag lägga mig i soffan. Nu är klockan 22.27 och jag har gjort alla dom sakerna jag nämt tidigare. Lite smått kvar.. jag kommer aldrig att hinna till soffan idag heller har jag förstått...
Imorgon kanske... för idag har jag ju gjort allt som skulle göras. Men då!!.... ska jag bara köpa alla dom julklappar jag mäktar med, .. borde även besöka iksu och färga håret. Vi får se .. kanske hinner jag till soffan.. skön är den i alla fall. Några gånger har jag faktiskt suttit i den :-)
Ni kan få se en bild ...

En vit jul?

O vips var det vinter... Sällan har vi tänt adventsstjärnan o det har varit vitt utanför! Jag blev inte ens på dåligt humör när jag kom ut till bilen imorse och den knappt syntes.. det är ju så här det ska vara, men det behöver kanske  inte komma så mycket på en och samma gång..hmm.

Umeås skyltsöndag bjöd på slask o snöblandat regn.. så idag åkte vi en bit utanför stan, Bjurholm som bjöd på snö, tomtar, mys o god middag. Tände första ljuset när jag kom hem o kalasade på en lussebulle. Sitter nu och försöker klura på vad för ena julklappar som ska inhandlas på torsdag, igår lördag hade vi endast tålamod att köa för kaffe o kaka.

Nu ska jag lägga mig i soffan en stund, har lånat en värmedyna som jag hoppas ska mjuka upp mina stela axlar och nacke så att huvudvärken släpper! Tänkte mig en stund på iksu imorrn.. får börja med lite ben.

ha d bäst
image4


Välkommen till min nya blogg!

Det här har jag ju väl pratat om länge länge så nu... :)


RSS 2.0