Två Fenomen

Garderobsfenomenet... hur mycket du än köper hem så finns det en dag INGENTING du vill ha.

Lappfenomenet... hur kommer det sig att lappen ALLTID fläker sig utåt? Nu kommer snart saxen, så har jag snart ett problem mindre.


Olyckan

Ni har väl alla hört om olyckan igårkväll på Sandbacka. Usch. Man mår ju dåligt fastän man inte vet vem det är. Fan att dom ska köra så fort. Tänk dom stackars föräldrarna... men kan nog aldrig förstå hur fruktansvärt det skulle vara om någon så nära skulle försvinna så plötsligt. Nä fy!


Trött i föttren

Sitter på tåget på väg hem från Boden. Hamnade naturligtvis baklänges igen. Nu är det någon som äter tonfisk bakom oss. Det luktar inte karamell. Vi väntar på mjukkakemackor som levereras i på perrongen i Jörn. Tar en kexchoklabit så länge.




Fest...men inte hos oss

Imorgon ska jag stiga upp 05.20. Naturligtvis är det fest här ovanför. Nu brölar dom till Takida. Jag ber en tyst bön att klackeskorna och skateskorna börjar söka sig ut från huset. NU. Åker till Boden imorgon. Kommer hem onsdagkväll. Jag har packat min väska klart, strax ska vi se vem som packar sin väska i idol. Jag gissar på Nicklas.

Trevlig Helg!

Två favoriter

Päls på sätet...Tantvarning men det skiter jag i för det är otrooooligt skönt!



På bilden nedan syns ett fantastiskt hjälpmedel till en sån som jag som hatar sladdar



Nu ska jag försöka packa lite... kanske det tråkigaste jag vet. Men måste vara klar till åtta så jag kan heja på Tove och rösta hem Nicklas



All you need is love

Mysfilmen Love actually går på tv 3, söndag 21.00. Nu är det lyxfällan, det är mitt absolut bästa program!


Till källaren

Det blir ett lite bök men nu ska jag åka till mitt källarförråd och leta fram några saker. Ex-vis min vinterjacka. Har klarat mig otroligt länge med skinnjackan och skulle nog göra det ett tag till, men åker till Boden på lördag och jobbar ett par dar o där vet man ju aldrig. Längtar även ihjäl mig efter dom stora fickorna på jackan där man rymmer en hel del! Svejs.


Torschdagsmys



Västerbottenspaj med lite gegga vid sidan av.. jojo!

Prenumerant




Jag nappade på en prenumeration. Får 3 nummer, 2 biobiljetter och ett läppglans. Ska snart slänga mig i soffan o läsa men först måste vi se hur det går för dom kärlekskranka bönderna.


Framrutan imorse



Ja det var ju ett jättefint mönster med det var ta me f-n omöjligt att skrapa bort från rutan imorse. Så går det när man är lat och inte orkar stoppa in motorvärmaren. Kom försent till jobbet gjorde jag också. Ni som inte bytt till vinterdäck... väldigt aktuellt just nu!!

Basicmiddag

                                                    

 

Köttfärsås och spagetti till middag. Inga konstigheter! Vi lider fortfarande av sockerfall sen igår, så nu har jag bakat chokladbollar fastän det bara är måndag. Säg det inte till någon :P

Cosy kitchen



Fixat lite höstmys i köket. Nya gardiner och en ny fin orkideé. Jag hoppas kunna ge denna blomma den bästa av vård. Mina fingarar har inte vart dom grönaste på slutet. Orkideér verkar förövrigt vara en blomma som många fascinerar många och nästintill skapar ett beroende. Hon som sålde mig den här berättade om alla sina samt om en kvinna som varit in och köpt en tidigare under veckan... hon hade 50 stycken. FEMTIO!?




Nya sidan

Jag tröttnade på min gamla sida. Hoppas ni gillar den nya. Lite ljusare som kompensation för allt mörker som väntar! Idag är det grått ute. Ska se om jag tar mig lite frisk luft ändå.

Baj baj hallonpaj

Jag leker



först lekte vi med den här otäcka leksaken. När jag skrikit och fått två stötar var det inte roligt längre så då fick jag istället lära mig att göra en sån här.. Tada!


Dagens frisyr



Mössa!

Rosa bandet




Tuttar och bröst överallt. Kampanjen är igång igen! En toppenkampanj tycker jag. Cancer är en fruktansvärd sjukdom.Usch. Köpte bandet förra veckan o dom fina disktrasorna. Glöm inte köpa du heller!

brödbak

Det ser ut som att jag gör den största portionen med grahamsgröt någonsin, men nej...jag håller på att baka skåningarnas goda bröd. Samtidigt jublar jag åt att något smarto ÄNTLIGEN kommit på en ny flaska till sirap. I alla år har det bråkats och runnits utanpå flaskan när man ska ta flaskan från hyllan så kan den sitta fast som berget, i alla fall för mig. Jag tror den tiden är förbi. Som ni ser har jag börjat använda degkrokarna som jag alltid tyckt varit överflödiga i lådan under besticklådan........ eller vad den nu kallas!

  


ko ko

Hej. Har precis kommit hem från jobbet. Har kollat alla sidor jag brukar kolla när jag kommer hem men nu sitter jag bara kvar och slösurfar för att jag inte orkar göra något annat. Men om man har jobbat tolv timmar behöver man nog inte göra så mycke mer. Enda måstena som är kvar är borsta tänder, tvätta smink och smörja in händerna och olja in nagelbanden. Mina händer är SJUKT torra. Jag hatar hösten och kylan för det och att luften blir så förbannat torr. Det kombinerat med svininfluensahysterin, tvätta händerna i tid och otid samt handsprit gör inte situationen bättre... ska ni förresten vaccinera er?

Nu ska jag kolla om jag kan lägga upp nån ny finess på bloggen så jag inte behöver lämna soffan på ett tag!

Håll utkik!




Lovely lördag



Jag älskar att duscha så varmt att det bildas så här mycket imma på rutan.... o länge kan jag stå där.
Blev en snabbvisist till hemmet igår eftermiddag. Skulle hämta hem lillbilen. Det har varit kanonväder, snö på marken och nollgradigt.

   


 

Kvällens hissa

Hej där! Jag måste rekommendera något som är jävligt dyrt för sin varugrupp men faktiskt värt varenda krona. Biotherms deodorant. Har ofta upplevt att kläderna känns lite ofräscha efter att man använt dom en gång. Deolukten sitter kvar och tillslut tycker man att allt luktar svett. Att man liksom blir immun mot Doven, Rexona, Barnängen osv...Rekommenderat pris på denna 215 kr, jag har köpt den på taxfree och kommit undan med ca 150 kr styck. Men skulle det bli kris så skulle jag godkänna ett belopp på 215 kr. Tittat endel på den här sidan med, har aldrig beställt. Kankse ett alternativ...

http://www.parfym.se/Product.aspx?ProductID=713


Tisdagsmiddag

Blev inga munkar med hål i idag men däremot raggmunkar. Åsså lite bacon o lingonsylt till de.


Upp med persiennerna

Dagens ryck blev putsa fönster, få upp stången och dom nya gardinerna, eller rättare sagt mina gamla men dom blir som nya här. En söndagsskurning var oxå nödvändig, har bara inte orkat städa i veckan så nu är det det i alla fall fint o fräscht inför den kommande.


Varning!... känsliga bilder

Inte underligt att det lät under bilen. Det är fan det rostigaste jag har sett. Vilken fröjd det ska bli när den nya är på plats. Längtar!


Fredagsfika

Kaffepaus någonstans mellan Umeå och Skellefteå. Bytte bort den brummande vita bilen i bakgrunden mot en toyota som jag får inneha en vecka tills reparationen är klar. Underbart picknickväder som ni ser.


Röstning pågår

Ja nu sitter man framför idol igen och är nervös. Igår blev jag generad i hela kroppen när Camilla gjorde bort sig. Idag gör hon bort sig igen . Jag måste hålla med juryn. Det är för käckt. Men nån ska ju åka ut först, tyvärr tror jag inte det blir hon eftersom svenska folket inte går att lita på. Nu är det dags för omröstning igen.

Tove rocks!


Inför helgen

Äntligen fredag imorgon! Veckorna går verkligen i räcerfart och jag har börjat längta efter saffransbröd. Imorgon möter jag upp mamm o papp i skellefteå för ett bilbyte. Ljuddämparen ska bytas. Lördag tog jag på mig att jobba vilket jag just i stunden ångrar bittert. 25% på hela köpet så jag kommer att gå mer nuts än vanligt. Nu, ner i tvättstugan. Imorgon fredagsmys.Sweet!


RSS 2.0