Äntligen

Imorgon är det äntligen fredag. På lördag åker vi äntligen till GranCanaria. Sen kommer vi hem lördagen efter. En vecka senare får vi äntligen nyckeln till vår nya lägenhet och då får vi äntligen börja tapetsera och lägga golv. Sen på lördag kan vi äntligen flytta in! Fredagen därpå kommer äntligen Sofie och Hasse upp igen! Det enda jag fasar för är packningen imorgon. Samma uppmaningar som tidigare... -du behöver inte ta med dig så mycket! En tjej har väldigt svårt att förstå innebörden av dom orden...

Inhandlat


 
Köpte en sån här ställning som jag tänkte att vi skulle ha tillsvidare i hallen i nya hemmet när vi rivit ner den gamla och tapetserat. Antar att vi inte väljer hallinrede första dagarna så denna får fungera som hängare till våra jackor eftersom vi aldrig kommer att få hänga undan dom ty det är FORTFARANDE SKITKALLT!Hittade oxå en fin cerise yogamatta som jag tänkte försöka utföra gymnastiska övningar på. En dag eller två kanske jag håller ut! Tre och fyra vore inte dumt...

Allt köptes på Coop idag... Medlemspriser i veckan. 139 resp 149 :- Även två fläskfiléer 49,90 kg. Billi!

Vita vyer

Så här ser det förresten ut på en promenad i Granbergs... najs!
Söndagstrallen

Nu har vi varit hos mam o papp och tagit det lugnt. Vi kom hem för en timme sen o jag vet att man ska ta det lungt på söndagkvällar men nu har jag tagit det lugnt alla kvällar. Nu är jag så lugn att jag nästan har huvudvärk. Måste ta mig för något. Problemet är bara vad... eftersom jag inte vill göra något. Ut vill jag inte gå för det är skitkallt o blåst på det. Städa, knappast. Packa .. Nej. Fixa naglarna .. Nej. Dessutom har jag fått en finne på hakan så helt plötsligt känner man sig dubbelt så ful i den bleka skinnkostymen man har!! Skit.. Måste slå på musik på hög volym... Det brukar hjälpa! Tjipp.

Come on vårenJag är redo att möta dig... utan mössa! Massor av fina pannband finns på Intersport, 190 kronor får man betala.

Kaffe, te och temla


Min absoluta favoritpenna... den blå funkar lika bra!

Alla hjärtans dagEn söndag rödare än någonsin. Hoppas ni haft en bra dag! Vi bjöd oss själva på Oxfilé och till det en fin fin rödvinssås. Diska måste man göra fastän det är alla hjärtans dag och det var mitt pass idag. Så nu kan jag nog med gott samvete lägga mig i soffan, söndagsslöa och titta på mina blommor resten av kvällen.
EftermiddagMen jävla skit vad kallt det är!! Termon står på -11 men det känns som -50! Aaaah. Får ta o ta en varm dusch. Bortbjudna på middag ikväll, trevligt trevligt! Hoppas på "värme" imorgon.

Have a nice evening!

frusen igen

Kung Bore har oss i ett järngrepp... 17 grader kallt IGEN! När man är ute får man känslan av att man går omkring i en jättestor frysbox som någon glömt avfrosta. Finns bara en tröja att välja för att inte frysa ihjäl.
Helgen ser ut att bli mildare med sol. Yees!


Veckan som går...

Vad gör ni allt mest? Vi gör inte så mycket... kollade in lägenheten i måndags så nu ska vi göra några små uträkningar över tapeter o färg. Nu ligger jag o kollar in halv åtta hos mig eftersom jag redan har 14 244 steg! Slängde igång två tvättar nyss oxå vart jag nu fick energin till det. Påminner mig om att jag måste omedelbart, just nu, titta över garderoben eftersom det var kaos under påklädningen imorse...Glöm inte att posta era
alla- hjärtans- hälsningar imorgon om dom ska hinna fram till söndag. Håll oxå gärna tummarna att teet jag köpte idag är smarrigt!Bål för dom småSoffan minns du mammas bål när vi var små? Nektar eller juice blandat med fruksoda eller sockerdricka ;-)


Funnet: ett ett köksbord + stolar

ååååh.. nu har jag hittat en matgrupp på blocket som jag vill ha o måla om vit. Måste nog blanda in min mor och far. Svara i tele nu då!

TapetbestyrDen här tapeten tycker vi kändes ganska trevlig, bakom tv:n i vardagsrummet...

Ankomst idagIdag kom den.. den goda handkrämen. I bakgrunden ser ni oxå något gott. Jag har ingen aning om vart dom kom ifrån :-P

RSS 2.0