Glögg & CosmoOh vad jag tycker om att vara ledig på helgen! Har även i år vart på utflykt till Bjurholm på skyltsöndag!  Hittade några fina glaskoppar på Röda korset, 4 kr för kopp & fat. Glöggmys hos Micke & Emma och middag i Balsjö.

Naturligtvis fixat advent här hemma, I köket fick det bli en ny svart ljusstake. Eftersom man måste utnyttja tiden till max har jag även hunnit med att dricka Cosmopolitan ;-)


       


Lördagsmorgon

Jag inser att jag har varit förskonad, men det finns ett problem... Igårkväll låg jag och lyssnade på hejaklacksramsor om Löven, klockan var väl, vad ska jag tro halv ett. När går ungdomen ut nuförtiden ?? Klockan ett fick jag höra Whiskey lullaby, som passande nog var slutet på festen för sen blev det tyst. Imorse vaknade jag 08.05 att någon spikade härute. Kommentarer överflödiga. Men hoppfull som jag är tänker jag att den här dagen då bara kan sluta bättre...haha! hrm...

Idag är det tokfint ute, -12 och solen är närvarande. Och snön ligger vit på taken och även på marken för den delen! Vi fick den i måndags under snöstormen. Men klär man bara på sig så är det då bara skönt att vara ute en stund...

  
Nu ska jag spela julmusik på hög volym så festfixarn bredvid inte får sova fler timmar än vad jag gjort inatt ... !! moa ha ha

Vantar påOm det börjar dyka upp stavfel i framtiden kan det bero på att jag snart får skriva med fötterna. Jag börjar få små sår på händerna som tar så j-vla ont att man bara vill låta bli att röra i allt... till och men en god kaka!! Det här är nästan mitt värsta på vintern, jag måste disciplinerat börja använda vantar från dörr till dörr och handkräm flitigt. Här är mina två favoriter... den till vänster har fåtts av mamma från Body shop och den till höger köpt på Nagelfixeriet. Den högra luktar inte bara gott, den luktar så vansinnigt gott!!


Tjyvstart

Hallå, hur många av er har tänt adventssjärnan?? Det är förvisso den mysigaste tiden på året som väntar oss men jag  tycker det är lite fusk. Jag tänder på fredag, möjligtvis torsdagkväll! Sen oxå...Jag hatar dom som gnäller om allt o jag vill verkligen inte bli sån men jag har så apkallt i lägenheten att jag förväntar mig nästan is på tvätten som jag hängt upp nu för en stund sen. Det är 18.8 grader på termometern. Ja jag har ringt o felanmält och hoppas att dom kommer imorgon. Nu är det 7 minuter kvar tills nästa dag o jag borde ha sovit för länge sen!!

Godnatt

Elsa & Zara

Om ni inte har skrattat idag så kan jag hjälpa till....

http://www.youtube.com/watch?v=uglQzPIAPdA&feature=related

och den här får ni inte heller missa!

http://www.youtube.com/watch?v=IECbRle8i_c&feature=related

Trevlig helg!

Innan läggdags

Herregud, nu är det -9. Imorgon måste jag ringa till vaktis o be dem fixa mina uråldriga element som alltid på höst/vinter är kalla längst ner. Finns ju risk att jag fryser ihjäl i sömnen. Same rutin as last year.. pyjamas (långa armar, långa ben) tjocksockar, en fleecefilt runt kroppen o sen under duntäcket ... läcker va?!  finns inga tankar på att kliva upp igen om jag råkar ha glömt något. Då lägger jag in en påminnelse i telefonen ist till morgonen efter...På jobbet är det lika kallt, enligt mig bara tydligen så ringer jag till vaktmästaren o ber honom höja tempen börjar de väl titta snett på mig. Det är nu jag får användning för alla mina svarta koftor :-) Idag är min bula gul, jag är glad över min lugg...

Imorgon fyller Angelica år, då blir det kalas!

kram

Frossa

Jag har fortfarande en skitbil eftersom den står still ännu. Däremot har jag fin fina kompisar som hjälper mig att fixa :-) Ser ut att ordna sig mot helgen. Jag skulle inte kalla mig lat men kanske bekväm, upptäcker att man kan faktiskt ta sig till jobbet utan bensindrivet fordon, det tar bara fem gånger så lång tid när man går. Hrm...
Vilar fortfarande bort bulan i pannan och börjar lite smått tänka att det kanske ändå var lika bra att dessa händelser inträffade samma vecka. Det händer ändå inte så mycket. Ligger mest i soffan och blippar på datorn, dessutom värmer den väldigt skönt mot kroppen när min lägenhet är så kall allt man helst inte vill röra sig ur fläcken. Men nu måste jag röra mig till sängen, kanske lägger den här under täcket en stund och värmer upp.

Mys på!


Skitbil

Dagen idag.. då jag för en stund önskade att jag inte var tjej. Då man vrider på bilnyckeln och den bara gnäggar lite försiktigt o sen inte ger ett livstecken över huvudtaget... F-ö-r-b-a-n-n-a-t!  Bara traska in till stan i regnet och fundera över vem som hjälper mig att lösa problemet. Jon har en snäll bror, Erik som hämtade upp oss på stan med startkablar. Nu räckte det med att putta igång bilen, inget jag dessvärre klarar på egen hand om bilaset inte startar imorgonbitti.
 
Dagens plus, dom fina jeansen jag köpte på Nicole och örhängena som stod vid kassan och oxå vill ner i påsen. Påminde om ett par favoriter där jag dansat bort det ena så det var inte mycket att fundera på!

Trots allt elände idag kunde jag inte låta bli att skratta ihjäl mig åt en ivrig hund, Harry, som tyckte det blev lite trångt i bilen och sprattlade runt och delade ut blötpussar på väg hem från stan!


Fredagskoma

Jag är ledig idag... var ute på en promenad, det här gråa vädret tog all min energi tror jag. Herregud så seg jag blev, allt går o slowmotion. En inte alltför upppiggande lunch. Potatis och fiskbullar... nä jag vet Eva, du kan inte begripa att man ens ämnar till lägga pengar på denna "mat". Kan nog vara sista gången jag oxå gjort det. Brukar köpa med dillsås, nu tog jag hummersås. Jag kände seriöst ingen skillnad.. Sitter nu med en kopp kaffe, första för idag. Jag behöver fler!! Ska försöka sega mig in på stan och kanske köpa nått fint och mera kaffe. Brukar pigga upp mig :-)

Full fart  mot helgen!


Fresch fruitMan tycker ju snart att allt håller på att finnas... men nej! Såg fräscht och lockande ut vid första ögonkastet men kanske inget vi nödvändigtvisbehöver eftersom vi klarat oss ända fram till nu... 

Nu behöver jag nödvändigtvis städa.


A B CNär börsen ändå går så dåligt kan man använda sidorna annat. Jag håller på att lära mig texta skyltar nästan som i skolan fast nu drar man strecken nerifrån och upp istället för uppifrån och ner...bara nöta på!
Vill man vara fin...

... så får kontot lida. Behövde lite nytt smink så varför inte uppdatera sig lite med en sminkkurs? Make up store har en trevlig deal, kurs för 495 kr och välj sedan produkter för alltihopa. Det svåra är sen då att inte segla iväg och köpa allt i butiken. Idag blev det som bilden visar, eyeliner, rouge + två skuggor samt en foundation... 695 kronor, var det bra så?  Jo du...


Skåpet

Idag gjorde jag det.. städade mitt näst värsta skåp i rangorningen av skåpar om det finns nån sån. Städskåpet! Jag blir irriterad ofta innan jag ens öppnar dörren eftersom jag inte vet om något kommer att fall ut och faller det inte ut direkt så gör det det när jag börjar rota. Det gick ganska bra.. Förrådet håller jag på att städa lite då och då. Går sakta framåt men jag har kastat mycket för att vara jag. Åkte förbi myrorna i fredags o lämnade en säck med kläder, en med skor samt lite annat småplock... Heja mej!!


RSS 2.0