September nära...Inte någon sovmorgon idag inte. Vaknade av mig själv 8.20 och kunde då inte somna om. Då får man göra det bästa av situationen. Att lyfta över datorn till sängen var en omöjlighet för ett par veckor sedan. Nu ligger jag och skriver med datorn på magen. Mycket behagligt en lördagmorgon istället för att sitta i givakt på pinnstolen bredvid skrivbordet.

Ursäkta för dålig uppdatering i veckan. Har varit i Göteborg ett par dagar, igår gjorde jag helg. Vad som annars händer?
Idag ska jag försöka få upp en hylla ovanför skrivbordet, på stan en stund, och ikväll får vi se vilket dansgolv vi hamnar på. Söndag skiftar vi till september. Sommaren den vågade aldrig riktigt komma, höst är väl okej...

God helg!Regnfri fredag

Det har vart en lång vecka. Det har regnat så man har verkligen känt sig under ytan både fysiskt och psykiskt. Vet inte riktigt vad jag egentligen har gjort ... kanske därför det gått lite trögt. Det bästa hittills under veckan är mitt besök hos frisör med klipp och färgning av ett slitet hår. Idag var jag ledig så det blev lunch på stan, köpte en trevlig hylla att sätta ovanför skrivbordet, Björklöven - Modo match och ett kort besök på Invito. Känns verkligen att hösten tagit greppet nu när det blir mörkt alldeles för tidigt och folket börjar glesas ut på uteserveringarna. Ålderskris har jag också haft i veckan ... hugger på allt. När vi passerade ingången på Invito ville han se legitimation, o vad svarar jag ?? - Skojar du?? Nä sa han... Var rent tvungen att be halvt om ursäkt när jag gick ut därifrån. Jag ska ju väl ta det som en komplimang. Skämmes på mig!!

Nä nu blir det tidigaste kvällen i veckan tills sängs! Jobbet väntar imorgon 9.00 och sen en fantastisk fest!!

Kram o trevlig helg till er som jag inte ser!


Moneytalk

Likt Alfons säger "jag ska bara" säger jag " bara den här" ... ska jag köpa. Inte svårt att lista ut vart pengarna smyger iväg. Nä då, gäller både kläder, smycken, väskor och mat. Minns att mamma frågade mig en gång om man blir lyckligare av mycket pengar... Nä men självklart icke, men visst är hjälper det väl till om du utan problem kan göra vad du vill när du vill och köpa fina saker som gör dig på bra humör. Spara?? visst lite grann, men läser ofta på ringen på mitt finger.. Carpe Diem!

På Jajjas önskelista står det just nu ett par saker som hon gärna vill ha...

En router( så jag kan sväva fritt med datorn i lägenheten o slippa alla stygga sladdar)

En extern hårddisk ( så hon kan undvika att förlora sina bilder vid datahaveri)

Ett större minneskort till mobilen ( så hon slipper nöta runt på det fåtal låtar hon har)

En skaljacka ( som andas så hon inte behöver känna sig som ett klibb i det här suuuurvädret)

... när jag läser det här så ser jag ju nu att det är egentligen bara saker som gör det lite bekvämare för mig, så det är inte det jag rusar och köper direkt jag fått lön utan när det finns pengar att avvara.

Funderade idag på hur många det egentligen är som lever på kredit så här dagarna innan lön. Vissa kunder som handlar provar fler än ett kort innan köpet går igenom. En del kort kommer från företag som jag inte ens visste hade den tjänsten.

Nä pengar är naturligtvis inte allt, lyckligast idag blev jag ändå av att hitta en grym låt...

http://www.youtube.com/watch?v=lsWsasqIoyk

Nu sova, imorgonbitti träna...


Wet wet wet

Nått av det absolut bästa jag nog vet är att ligga o dra sig på morgonen... jag kan tom ställa väckaren lite lite tidigare för att bara få ligga kvar en stund. Aaaah så skönt :-)  Idag fanns det ingen större anledning heller till att stiga upp eftersom den mängden regn som föll var overklig. Stod vatten över trottoarkanten längst ner på min gata, så jag tjyvkörde åt andra hållet och hade vänligt men bestämt hänvisat till syndafloden om polisen kommit och velat bötfälla mig.
Har gjort lite saker här hemma som jag tydligen varit rädd för under en längre tid tex bära ner pinaler till förrådet och tvätta upp strandfiltarna som blivit minimalt använda denna sommar. Har även plockat ner gamla datorn från skrivbordet och haft väldiga funderingar över vad i hela friden som finns i den gamla burken?? Väger ju nästan lika mycket som en fullstor kossa.. jises!

Lundberg lockade ut mig på en kvällspromenad i en luftfuktighet som måste vara maximal för Umeå i sommar, håret var blött när jag kom hem. Längtade sen efter en rostad macka så så fick det bli :)


Söndag 080817

Från att ha semestrat i fyra veckor har jag nu gått och stått i en vecka på jobbet. Har tittat in på Iksu två gånger och försökt få lite träningsvärk vilket inte var särskilt svårt. Har utvecklat min förmåga att göra ingenting, ikväll är jag toktrött. Har sett en lättsmält film på trean som naturligtvis slutade som förutspått. Systra har gjort en blogg hon med som jag ska försöka få in bland mina länkar. Nu ska jag försöka ta mig vidare i min bok... kram o godnatt


Lagen om söndagen

Söndag... dagen då man enligt lag (?) inte behöver göra något särskilt. Nu sitter jag o ugglar i soffan med datorn i knät, varmt o skönt! Idag åkte gelenaglarna bort så eventuella stavfel som dyker upp på skärmen måste från och med nu skyllas på något annat. Hade tänkt Iksu imorgon för att skrämma igång kroppen igen efter vilan , men om jag har mer ont i halsen få det nog bli vårdcentralen istället och ett halsprov, Enda positiva med halsfluss är att de tar så jävligt ont att man vet att det är något som är mer på tok än en vanlig förkylning. Avvaktar tills imorgon... Nu blir det bok eller film!


Strimmor

Nu kan jag räkna kvarvarande semesterdagar på ena handen. Inte för att jag otrivs på mitt jobb men det är så skrämmande att det går så fort att komma in i vardagen o semestern blir bortglömd. Jag gör inte så mycket nu om dagarna, umgås på stan, promenerar, läser, har drabbats av en galen trötthet o lite halsont. Älskar min nya dator och hoppas på att få liv i den gamla så att jag kan rädda mina sommarbilder. Inget spikat inför helgen, vi kankse ses?
Eva ska träffa kung Winnerbäck på Zinkensdamm. Jag vrider mig av avundsjuka!!! Ni som inte hört hans nya "strimmor" .. in på youtube, fort fort. Han har lyckats igen !!

Kram o godnatt

Tisdagskväll

 

Dags igen för avsked... jo vi klarade det ganska bra. Till er som sett mig på Alvik den senaste tiden, Nej jag gråter inte alltid!! Bara när det gör ont i hjärtat.
Ute och promenerade med Jon ikväll och tog ett "moment" på gamla bron. Man glömmer stanna upp o njuta när det alltid är måste måste måste. Inte många dagar kvar på semestern nu. Ska bara göra det jag känner för, knappast städa. Kommer det att finnas mycket tid till i höst.

Enjoy!


Goodbye

Efter att ha överlevt åskväder,datakrascher, ännu en kväll på Rex så har inte bara min sista semestervecka börjat utan även veckan då vi vinkar hej då. Igår skjutsade jag Sofie o Hasse till flyget, vi hade inte tänkt bli känslomässiga men det gick dåligt som vanligt. Ikväll så är det Eva. Eva har den senaste tiden när hon åkt alltid kommit tillbaka inom ett par dagar. Idag gör hon inte det, idag lämnar oss på obestämd tid för Hufvudstaden...

Alternativa värmekällor

Värmen har inte varit luftburen idag. Dagens värmekällor har förutom direkt sol har varit, fleecefilten, infravärmen och latten på Invito samt datorn som jag nu håller händerna på. Imorgonkväll är det bara till att packa väskan med vantar o halsduk och hoppas att värmen kommer tillbaka nästa vecka, min sista i frihet!! Komsi komsi solen.....


Denna dagen

Imorse kraschade mitt liv totalt... eller i alla fall datorn. En fil saknas eller är skadad säger texten .. men va? Tekniken är bra när den fungerar. Snälla Eva som checkat in hos Lundberg var så vänlig att låna ut sin Packard Bell till mig som gnällt hela dagen och jämfört datorer med ett inre organ som man tror att man inte behöver men ändå fyller en viktig funktion.

Som om detta inte var nog trodde jag nästan att även jag skulle stryka med ikväll... cyklade in och skulle handla på Hemköp strax efter nio. När jag kom ut på torget var Tor igång ovan molen o jävlar vad arg han var. Jag brukar sällan vara rädd åskan, tycker i vanliga fall att det kan vara lite mysigt, men att cykla hem zick-zack mellan blixtarna gjorde att adrenalinet pumpade ut ur öronen och hjärtat var på väg ut genom bröstkorgen.Jises......


RSS 2.0