Gult är inte fult...Här har det varit oplanerad bloggpaus ;-) nu är tiden så där ohanterlig som pengarna på kontot brukar vara, vart tar den /dom vägen? Jag är har varit overkligt rastlös o därför inte spenderat så mycket tid hemma, jag skulle behöva städa ordentligt eftersom jag slänger saker vilt omkring mig när det är bråttom. Städpeppen är däremot nonexisting, samma gäller träningen. Att äta gott är däremot något som jag har varit väldigt intresserad av på sistone... men nu ni, ny vecka nya vanor, hrm!  Idag har det blåst storm i stan, jag har 19 grader i lägenheten o håller på riktigt att frysa benen av mig. Köpte ett par överdragsbyxor på intersport som jag snart kommer att bli flitig användare av eftersom jag hatar att frysa. En positiv sak med hösten är alla fina färger som man blir glad av :-)

Idol

Jag har inte hunnit se så mycket av årets idolauditions men missar man kan man se det bästa på nätet... 
Magisk tjej hon Anna Bergendahl som sjöng have a heart.. grym låt för övrigt som Bonnie Raitt tidigare framfört.
Hur grymt snygg Andreas Carlsson var upptäckte jag då oxå idag, kolla in Luleåprogrammet.... grrrr!


Kasta eller inte

Ja jäklar, städning av källaren, garderober och andra gömställen pågår fortfarande. För att vara jag har jag verkligen försökt ha kritiska ögon o hiva iväg onödigt bråte. Jag tänkte att jag skulle rensa bort en del väskor ur korgen dom förvaras i... jag slängde två små, ner i källaren med fem, och resten tillbaka.. 15 st kanske. Det gick inte mera, jag älskar mina väskor!! Desto mer kläder har jag avvarat.

Konditionsträning pågår denna vecka och på stepdance passet kände jag mig som något som fastnat i en karusell. Det här med snurrar har jag alltid varit svag för.. o då inte svag älskvärt, utan tvärtom!

Over and out

Om proppar

Det händer inte ofta... och det känns inte bra. Men det är förbannat gott och trevlig att äta rullpizza till lunch :-P. Jons mamma säger att efter 30 så sätter sig allt man äter som en propp i kroppen. Bra därför av Johanna att dra ur den blivande proppen och få med mig på fyspasset på Iksu nu ikväll. Riktigt sköj var det.. man behöver alltid pepp när det gäller träningen och ikväll kände jag av den. Imorgon Step Dance 19.15 för att få upp pulsen, flåset och bättra på koordinationen med armar o ben! Ses då då Lundberg...

Å du Jon...jag tycker om dig fastän du övertalade o bjöd mig på en propp till kroppen :-)


Att kunna se in i framtiden

http://i193.photobucket.com/albums/z204/alexel1024/WaitingForDPerfectMan.jpg

Nya bilder

Idag blir det inget långt inlägg... Efter vissa påtryckningar o nya bilder på fejsbook har jag nu gjort min plikt vilket tagit längre tid än man kan tro. Det blir tyvärr inga bilder här utan håll till godo där :-)
Övriga timmar denna helgen har jag spenderat på jobbet, i biosalongen framför Arn, på tacomiddag hos Lundberg och i Gammliahallen på innebandy... vinst idag! Heja Dalen!


Lycka är...

att komma på att det finns en godispåse i skafferiet när du kommer hem ungefär den här tiden och vill vara vaken lite till :-) Snask, snask !!

Benet

Du Tessan jag sökte klippet med benet!! Hittade det inte men den här istället...

En lätt småstressad Pappa Rudolf ...

http://www.youtube.com/watch?v=1Vb_FY_mDNI

Non, je ne regrette nien

Thank god för att det finns en ångra knapp på datorn. Satt och renskrev i word och preciiis när jag var klar så lyckade jag fumla till det och markera o radera allihop! Sopa!! men som tur var fanns knappen som inte räddar liv men ett någorlunda humör. Ibland skulle det inte vara så dumt med en ångraknapp på ens liv som pågår för fullt... men eftersom det nu inte finns kan man då försöka leva efter talesättet...

"Man ångrar bara det man inte har gjort" ... hur lätt det nu kan va?!

Idag har vi i alla fall haft brandövning på jobbet, fick testa olika slags brandsläckare. Flickorna var mycket duktiga. Vi klarar vad som helst.. i lugn o ro. Hoppas bara att sinnesnärvaron är densamma om panik skulle utbryta!! 


 

 


MVG i munnenIdag träffade jag en trevligt tandhygienist. Hon fotade mina tänder och for runt med den obehagliga kroken och konstaterade att det inte fanns några hål och att det i övrigt var rent och fint i munnen. Att gå till tandläkaren brukar jag jämföra med att besikta bilen eftersom man aldrig vet vilket utlåtandet blir. Enda backningen jag fick( eller får varje gång) var att vara försiktg när jag borstar tänderna eftersom mina tandhalsar syns på vissa ställen vilket innebär att det ilar som fanken ibland. Mitt eget fel och inget att göra åt när det väl har blivit så. Hon tyckte att jag skulle använda en mjuk tandborste i fortsättningen så att det inte blir värre... Men inga hål = nöjd patient :-)

SolenergiGrymt vilket väder vi fick idag! Stor sol, vindstilla och termometern var nog då uppe i 15-16 grader. En långpromenad längs älven och en bit längre gjorde gott. När jag sen kom inomhus och väntade på att micron tinade upp köttfärsen fick jag ett sånt där sällsynt men väldigt välkommet ryck. Ett ryck då man en solig dag som denna  kan göra tio saker på 60 minuter men som en annan molnig dag bara skjuts framåt i tiden. Jag städade ur skafferiet, rengjorde micron, satte igång tvättmaskinen, rensade bort gamla tidningar, plockade undan alla halvfulla väskor som fanns i hallen, rensade ur gamla kvitton från börsen samt satte in en massa papper i pärmar. När magen sedan var full av tacos och jag sett två avsnitt sex and the city halvliggandes i soffan var det som att någon dragit ut strömkabeln ur mig. Lat på ett ögonblick , men kvar var att stryka och vackert vika in kläder i garderoben.

Helgen i övrigt var en fredagkväll i Täfteå, lördagkväll med 3-rätters middag hos morgondagens födelsedagsbarn samt ett besök på schlagerklubben. Det sistnämnda var en skräck, så sjukligt mycket folk på ett dansgolv finns inte. Jag citerar en förtvivlad kille på golvet...."Det här är inte dans, det här är en amerikansk fotbollsmatch !! " jag kunde inte ha sagt det bättre själv...

    

Tattoo

Jag och Jon har ätit godis ikväll... jag kunde inte hålla mig! Sen försökte han lämna godispåsen när han gick. Jag fick kasta ut den till honom genom fönstret i trapphuset. Hade han inte tagit den hade jag slängt det åt räven. Annars hade jag fått en överdos av socker!

Sen blev jag kär i den här låten...

http://www.youtube.com/watch?v=nyfY98PZkSQ

Veckans dissa

Något av det absolut bästa som jag vet är att duscha riktigt riktigt varmt och riktigt riktigt länge. För en timme sen trodde jag att jag skulle få göra det... Nu är jag irriterad i hela kroppen och genomfrusen. Det fanns inget varmvatten. Hur fan kan dom låta bli att förvarna om sånt. Har man varit och tränat är det obligatoriskt att duscha efteråt så nu känns det som att jag har badat o tvättat mig i en kall sjö.

Läste på VK att Umeå Energi uppdaterat om avbrott kl 21.20 igårkväll på hemsidan. Tror dom sig ha så många besökare på den sidan att som inte behöver informera på annat sätt.. SPÅN!

Party party

Jag har på sistone inte brytt mig särskilt mycket om låtar som spelas sönder på radion. Men imorse hörde jag en som jag inte kan låta bli att tycka om, ett tag i alla fall. Jag blir glad av den :-) Pepp, pepp!

http://www.youtube.com/watch?v=KsKmAJKdVPE

Värme från källaren

Trots att jag enligt mamma har varit tjurig sen jag föddes är finns det en sak min tjurskalle aldrig har klarat av... att löpträna. Rent ut sagt skittråkigt tycker jag att det är. Då gäller det att som med ett barn komma runt problemet och lirka.  Vid I 20 skogen finns en hinderbana. Den tycker jag om. Man ser slutet, du vilar en stund, dricker en klunk o sen känner att jo du, du orkar minsann ett varv till. Helt perfekt att utmana sig själv lite lite till!

Inatt var jag uppe och irrade vid fyratiden. det var 0.9 grader ute. Ikväll hämtade jag med glädje upp mitt duntäcke från förrådet. Det är kallt att sova själv. När jag hade haft det ute på vädring följde en nyckelpiga med in...våga inte säga något annat än att dom för tur med sig, det där med måsskit är trams... men nu kanske  ;-)

Sen kom jag på det alldeles försent igen... ska till tandläkaren på måndag och tror ni jag har kommit ihåg att använda tandtråd regelbundet, knappast...

God natten!


RSS 2.0