En god strut

Försöker mig på att köpa sånt godis som man inte äter så många av...


Dåligt väder - bra shoppingTrots att vi inte bott här så länge så har taket på den här blivit en sån där plats där man samlar, kvitton, nycklar och annat skrot som inte riktigt har nån plats. Platsen är väldigt svårstädad eftersom sakerna inte har någon riktigt bra placering.

Nu är det straffbart att lägga nått på micron, för idag köpte vi en ny svart fin en. Kaffekapslarna kom med posten idag så jag tror T har druckit 10 Espresso ...han kan bli svårsövd ikväll.

Åtgärd som kvarstår är att måla grådasskaklet vitt!

Om kvällen

Vädret senaste veckan har varit minst sagt opålitligt. Helgen verkar inte bli stadigare. Mina sista dyrbara semesterdagar. Vi har vart på turné sen förra måndan med en mellanlandning för att packa om. Nu kom vi precis hem, det är varmare ute än inne, blommorna har växt så det knakat, och det blir ju för farao kolsvart ute på kvälla... fick tända fönsterlampor. Är det höst nu eller? Röten är det då iaf, varning för fukt!


!

Luktar mmm...

Om det inte vore för taggarna skulle man ju helst vilja kliva in i rosenbusken för att den luktar så gott!


Önskar uppehåll

Regn är väl mysigt en dag, kanske två men absolut inte tre. Nu gräver i gamla skåpar efter brädspel, ligger inne eller på soffan i uterummet o läser. Imorgon vill vi ut, längre än 30 minuter åt gången mellan skurarna.


Vått och inte det minsta torrt


Jaha ja....Inne på min sista semestervecka. Vill gärna se att det spricker upp på himlen nu
Inne på tredje dagen av surt väder. Inte många som vill vara ute förutom den här.
Igår gräddade vi våfflor i mammas gamla husqvarnajärn. Hjortronsylt på toppen!


Födelsedag

Tobias fyller år idag. Här provkör han sin present. Den lilla svarta Espressomaskinen!


Loppis i björnlandet

Igår var det dagsutflykt på Loppis. Köpte lite småprylar bara. En rostfri bunke, ett gammalt litermått och en liten gräddkanna.På hemvägen skulle vi stanna och fika. På första stället såg vi den här skylten. Kändes väl sådär?! Vi åkte raskt vidare till nästa plats. Vem vill ha Nalle Puh flåsandes i nacken när man sitter med sitt gofika? Inte då jag iaf!


I hemmet

Nu har vi checkat in i barndomshemmet. Det är sol men det blåser och var bara sju grader när pappa steg upp imorse. Vi får hoppas att det är en tillfällig dip i temperaturen och att man kan gå i shorts imorgon igen.


Ordspråk

En svala gör ingen sommar men en finne kan banne mig förstöra ett helt ansikte!

Kaffe med doppPå framsidan får du fika om du kommer innan tio. Bilden togs 10.02 och som ni ser börjar solen försvinna runt huset. Nu dags för frukost!

Det steker!

Nu är det stekhett. Jag ligger på solsängen och svettas och dricker saft. Det sämsta med alltihop.. Det är nått jag inte tål. Jag vet inte vad, kanske nått gräs. Jag nyser och snyter. Otroligt enerverande men solen är iaf fin o gul!


10 000 kaloriers bullar

Fan åsså vad det blåser. Vi försökte fika o läsa en tidning ute men det var nästan intill omöjligt. Sen blåste torkställningen med tvätt omkull och vädringsstället med täckena så då blev jag sur och gick in.


SemesterNu är det ledighet på schemat. Då gör man vad man vill när man vill. Tex. äta jordgubbar o glass till mellis.

RSS 2.0