Till sängs

Gud i himmlen så trött man kan va. Nu blir det sängen...Idolerna får bli utröstade bäst dom vill. Jag hoppas på att Rabih och Erik får stanna kvar. Men man vet ju aldrig hur galna svenska folket har röstat. Godnatt!


Kolla småbena


Vuxenkalas

Kära festdeltagare! Tack för en trevlig kväll :-) Det som fanns i bautainflyttningspaketet blev kvällens rekvisita!Det luktade knallpulver hela kvällen och inte ett shotglas var torrt efter att det serverats tequila. Eller jo jag o Carra vägrade pga dåliga minnen. Men annars var det total uppslutning kring bordet. Glas i den ena handen och citron i den andra!

Rånade på Dragonens hälsocentral

Ja helvetesveckan pågår fortfarande. Några frågor så här en lönefredag som denna...Av vilken anledning är det avgiftsbelagd parkering på Dragonens hälsocentral dygnet runt? Jag är jävligt intresserad av svaret just nu eftersom jag inte kan tycka att det faller sig särskilt naturligt. Att sedan 85% av bilarna som står på parkeringen har fått likadana böteslappar är enligt min åsikt ett bevis på att det är dåligt skyltat. Antar att jag kommer att måste göra en liten skrivelse till Upab. Nästa fråga är vart bötespengarna går... jag gissade på Lapplisornas personalfester, på den här parkeringen gick dom nog igång ordentligt ikväll. Som att hitta ett orört kantarellställe! Sofie trodde att det skulle gå till Victorias bröllop. Bra förslag! Nån som har fler? Jag blev i alla fall så irriterad att jag var tvungen att öppna ostkrokspåsen som vi skulle spara till imorgon...Ja det var den här dagen. Kan ni tro att man börjar bäva inför nästa?


Rånad på NUS

Har precis betalat 468 kronor för att ha en röntgenplåt i munnen som gjorde att jag nästan kräktes. Hon sa att det kunde nog bli halva priset... eftersom jag kommer att komma över 3000 kronor. Jo men tack för inget...

Tack nu räcker det

Imorgon ska jag o röntga mina klokaste tänder, tycker dom att jag ska ta bort dom gör jag väl klokast i att lyda. Innebär antagligen att dom måste skära upp tandköttet innan dom tar fram tången eftersom tänderna knappt syns. Den latenta tandläkarskräcken kan snabbt blomma upp. I övrigt så har fredag den 13:e alla dagar denna vecka inneburit att min hårtork gick sönder imorse samt att tvättstället i min uthyrda lägenhet har spruckit. Ännu en sumpdag. Undrar vilka eländen morgondagen ska bjuda på?


Popcornlovers

I malmö har dom det bra... där är det lovligt att äta popcorn mitt på ljusa dagen eftersom man kan gå på en bio 14.00. Vi såg flickan som lekte med elden. Missa inte!


Utgifter

Shoppingjävulen har slagit klorna i mig. Vill ha varor överallt...Topp 2 på mest nöjd över inköp just nu är nya stövlarna och Pumabrallorna! Det andra har jag inte hunnit använda ännu men det är rätt bra grejor det med.

Slappmåndag

En fantastisk helg tog slut igår... Sist jag var i Malmö var vädret skit och tandvärken höll på att ta livet av mig. Nu var det strålande sol, 19-20 grader och smärtfritt i munnen. Vi har ätit gudomligt gott, byxorna var för små imorse. Vi har druckit en massa gott och umgåtts dygnet runt utan att få nog av något!! Utförligare resume på syrrans sida. Idag är det blåmåndag, har bakat bröd och tittat på Hollywoodfruarna. Det skulle bli träning idag men jag var tvungen att vila. Onsdag, stepmuskel, 16.00. Ses!


Rock onNu spelar vi Guitar Hero. Jag är absolut sämst. Hasse säger att jag hänger löst ikväll! Hahahaa. Dom andra ligger o vrider sig i soffan av skratt. Vilken entertainer jag är! haha

Jamen läs o tryck!

Ibland kan man ju bara reta ihjäl sig på saker. O just nu är det betaldosorna på jobbet. Dom är så inihelvete otydliga att kunderna inte förstår. Vi har skrivit en lapp på, betalkort först, eftersom problemet undviks på detta sätt. Men vad händer? Då kommer frågan, ska man dra betalkortet först? Jamen go lust jag har att skrika, JA DET ÄR JU SÅ DET STÅR ANNARS SKULLE VI VÄL INTE SKRIVIT DET! Det låter som ett världsligt problem men när jag måste dra en förklaring till 9 av 10 kunder som betalar med kort så finns det inget tålamod. Jag har börjat föredra kontant betalning. Jag är så le o sugen på kakor att jag ska lägga mig och låta den här dagen ta slut. På torsdag ska vi åka till Malmö, hurra säger jag!!

Söndagsmeny

Karlsonarna verkar ha varit husliga under helgen som gått...jag har för första gången på länge fått en deg att jäsa som den ska. Och pizzan blev perfekt! Kvällens efterrätt blir rester av rabarberpajen från igår. Nu ska jag feja lite till och sen lägga mig raklång i soffan och se på Notting Hill! Missa inte!!


Mitt itu

I hela mitt liv har jag diskat i så varmt vatten som för händerna är möjligt och sköljt av i kallt. Från och med idag är det tydligen annorlunda. Två tallrikar har rämnat mitt itu idag under diskproceduren. Vattnet på min nya adress måste ju vara ännu varmare och sen klarar inte tallriken övergången varmt / kallt. Nån annan förklaring har jag inte för tillfället. Sur blev jag i alla fall...


Lördagsgodis

           

Jag brukar oftast hänga i baren på lördagkvällar, ikväll har jag hängt i köket med den nya matberedaren. Rabarberpaj o ett par cookies.


Nu är det

fredagsmyyyyyyyyyyys. Jag hatar den reklamen. Men jag älskar fredagar! OLWs dill o gräslök var slut i tahöjd så jag fick klättra upp i korgen för att fånga en påse. Tobba vägrade fota därför har jag ingen bild. Sa att folk tittade, hahaha. Nu sitter jag iaf och dippar dom efterlängtade chipsen och tittar på kändisdjungeln. Verkar vara ett pajasprogram. Trevlig helg!


Bagge och äpplet


Vad som kan få mig på riktigt pissigt humör

Jag visste att det skulle gå så här.. jag är inte redo för städning ännu. Det leder till vredesutbrott. Det är sladdar o en massa annat som står på golvet.. i alla rum. Mitt på rumsgolvet står min gamla sataklump tv. Jag svär till Gud att om den inte blir såld på blocket i helgen så kommer den att avlivas på återvinningen snarast. Nu måste jag ut med soporna, hämta tvätten och diska. Skit.


Gillas

Visst tycker vi om idoljuryn nuförtiden, såg ni Bagges allergireaktion på äpplen alldeles nyss?? Hahaa


Säsongsstart

Nu börjar snart några veckor av förnedring, turligt nog gäller det inte mig själv utan idoldeltagarna. Underhållning på på högsta nivå som ibland skär i hjärtat. Tittar just nu på när Per Morberg lagar mat så svetten rinner. Såg ni förresten Tinas cookalong? Min kommentar...bedrövligt

Saknade lådor

Undrar om inte posten gjort bort sig nu... Ska man plocka bort lådor så måste man väl ändå plocka dom på rätt ställe. Skulle posta ett brev idag uppe på Coop kl 12, lådan var PROPPfull så hade jag lagt i mina brev hade dom antagligen ramlat ur och det skulle heller inte vara några problem för någon att plocka ur dom översta om det vore viktiga sådana. Där har det tidigare varit två lådor så där ser man snabbt konsekvensen av korkskalligheten. Tänkte att då postar jag väl mina brev på OK haga där dom för övrigt har ett utlämningsställe. Tror ni den lådan var kvar?? heller att den var... Postade senare nu ikväll så nu blev det då en dags fördröjning eftersom den lådan tömdes redan 17.00. Nä dagens bu till Posten o dess puckade påhitt.


Efter jobbet idag

Fick en inflyttningspresent idag av han som redan är skriven på den här adressen ;-)


                     

Viktigt datumDet är på gång! Inspelningarna har startat men det är tyvärr ett halvt liv kvar tills premiären...
28 maj 2010. Tur att jag fick boxen i födelsedagspresent.. väl investerade pengar tjejer!!

Sjukligt hungrig

Idag har jag varit hungrig exakt hela dagen. Ändå åt jag massor till lunch, nu får jag lov att äta massor till middag oxå. Kokade potatis igår så det blir pyttipanna o några stekta ägg!

Fruktstund

Apelsiner är ju gott, visst. Men jag hatar att skala dom, verkligen. Av hela mitt hjärta. Du blir gul under naglarna och händerna luktar citrusfrukt en tid framöver. Den jag skalade idag var dessutom torr och gick inte tugga. Nä tacka vet jag kiwi, nektariner och bananer!

RSS 2.0