Största fönstretNu vågar jag börja visa bilder från nya hemmet. Golvlisterna är på plats och även gardinsystemet från ikea.
Ett h-vete att sätta upp, men beror antaglien på att veporna jag köpte var så glatta, men kostar dom 19 kronor styck så får man kanske räkna med lite bök.

Så här såg det ut när föregångarna bodde här. ..


Heja hejaPaprikan kommer! Den stora plantan fick jag av snäll-Anna på jobbet idag. Snackpaprika! Götta


Ny för dagenKom hem nu ikväll o fann den här vid fotändan. Åsikterna är många om tv i sovrummet, men den andra tv:n verkar bara visa fotboll så det fanns bara en utväg :-P

GottaIdag blir det dom här små godingarna till efterrätt. ÄKTA vara, inte nå såna äckliga smarties som man brukar få med sig på lösvikt. Jag förstår varifrån namnet kommer, man äter dom verkligen Non-stop!


Ny (tvättad) bil

Svärfar har tvättat och gnussat upp min bil så den är skinande blank. Gode gude låt det nu inte regna !


Nyinflyttad

Apa vad less jag är på att packa upp. Kvar är nu att reda ut alla underkläder, strumpbyxor ja ni vet sånt elände. Nu får man oxå en stark längtan av att tvätta upp alla vinterkläder, underställ, vantar, halsdukar... då är det tur att vi har........................den här, tada!Våran nya tvättmaskin. Släng in vad du vil, när du vill. Ja nästan i alla fall. Den här ska visst gå så tyst att du i princip kan tvätta på nätterna , synar jag dock men jag tvättar iaf till 22. Nu ska jag kolla till strumpbyxhärvan iaf. Sen kanske jag ser Wallander. Får se om jag orkar. Vaknade 06 imorse, trött som Skalman men kunde omöjligt somna om. Förresten kan ni aldrig gissa vad jag o pappa min såg utanför mitt gamla hus på Haga idag? En fasan. Hur ofta ser man en sån? ALDRIG. Den satt där på trottoaren och såg burrig och lamslagen ut. Jag blev blev nästan rädd för den var så stor. Usch,nä, jag tycker fåglar är äckliga.

Andra sidan

Så här ser det ut på andra sidan i kammaren. En mini walk-in garderob. En sådan överblick kommer antagligen att göra under för mitt humör när klädval ska utföras. Pappa o Tobsan har jobbat hårt i helgen. Jag har börjat lite med gardinerna i vardagsrummet. Då är det inte ens lönt att försöka skratta. En är nu ok, tre kvar. Jag gör något annat ett tag istället...


KlädkammarenImorse kl 8 så såg det inte klokt ut. Ikväll kl 8 så ser det betydligt bättre ut. Spacklat, målat och skruvat ihop och in i väggen. Ordning o reda. Aaaaah. Wonderful!! Nu kan jag börja organisera ÄNNU mera ;)


LunchlådaKöpte nya matlådor på Ikea. De ska tydligen inte få såna fula äckliga fläckar av ketchup och tomatsås. Hoppas det stämmer. En liten ventil på locket att öppna när man värmer i micron. 49 kr.

Push push

Jon är den bästa på att hitta partylåtar !


Monday Monday

Ikväll ska jag ta reda på ett o annat som vi handlade på Ikea igår. Blir först att gå lös på skåpet till kontoret och alla kartonger som hör dit. Hoppas att min organisationsförmåga är på topp bara. Skulle försöka boka en tvättid och det verkar kräva planeringsförmåga. Fredag 14-17 och nästa tid som vi hade möjlighet var den 20:e. En evighet mao. Måtte våran nya maskin komma till på onsdag så montörmannen kan komma tors eller fredag. Vi var tvugna att köpa en ny. Den som stod här luktade skunk och tvättstugan ligger inte i huset bredvid.
Jag hjärta diskhandskar

Jag älskar diskhandskar.. jämt! Dom här fina fick jag av av Yttersjöviken när jag fyllde år. Långa o bra... inget vatten som rinner ner i " ärmarna".


Aprilregn

Det är ju inte så dumt med regn i April... man kan nästan se snön smälta med blotta ögat! Snart kan jag sitta och sola här bak. Hurra!

På min 8:e adressNu har vi ett nytt hemma. Därav bloggtorkan som jag ursäktar. Vi fick nycklarna den 15 mars då även insatsstyrkan som skulle hjälpa oss renovera väggar o tak anlände. Min far var i högsta grad inblandad.
Alla tak är målade, alla väggar tapetserade och två nya golv klickade. Följande lördag gick flyttlasset och vi har väl kommit i någorlunda ordning. Vi funderar på hur vi ska inreda hallen och klädkammaren på bästa sätt men veckans projekt handlar kort och gott om lister. Bilder kommer när några fler pusselbitar fallit på plats. På tal om plats så har vi nu även en uteplats där jag ev kommer att bosätta mig nu när solen börjar gassa. Där kan man läsa en bok, lapa sol, sätta lite frön ja nästan vad som helst.

Påsken spenderade vi i inlandet där solen visade sig från sin bästa sida en heldag samt två eftermiddagar. Vi har ätit en massa god mat o karameller så nu är det läge att gå på sockertox. Saltet är en annan sak och nu är jag lämnad ensam hemma med en öppnad ostkrokspåse. Skitbra.. verkligen!


RSS 2.0