Dan före dan före dopparedanEn dag när man inte är på jobbet kan man.... vakna, äta frukost, gå i pyjamas till 12, dricka kaffe o kaka flera gånger, spela spel, promenera med hunden, äta middag, kolla en film, fika igen, titta på tv, äta godis, måla naglarna... Imorgon är det dan före dopparedan och här är det jul på riktigt. Pappa lyckats med granen i år igen och det är massor av snö utanför dörren. Weiiii...


God JulDet bästa med att packa en väska är att man ska få åka iväg någonstans. Det värsta, är packmomentet! Jag fullkomligt HATAR det... jag tror tom det är värre än att packa upp.. Jo, det är det!  Planera i förväg har aldrig varit min sak. Det, plus att kläder väljs efter aktivitet, humör och känsla för dagen gör det till en uppgift, lika svår som ett femstjärnigt korsord.
Sen när du ska packa ner en " vanlig tröja" så finns det inga såna. Jag vet tydligen inte vad en sån är eftersom jag aldrig lyckats köpa någon sådan. Börjar tro att jag innerst inne, omedvetet, tycker att "vanliga" tröjor är tråkiga och väljer något annat ist... Vet du vad en vanlig tröja är så skriv gärna en rad!

Ikväll uppstod det även ett litet problem. Jag brukar klara det mesta själv som ensamstående men nu vågade jag inte dra upp dragkedjan i ryggen på klänningen jag provade för jag var rädd att jag inte skulle få upp den igen. Va?! Jag blir matt!!

Imorgon drar jag upp mot Skell efter jobbet och sen vidare till det röda huset som är inbäddat i snö och fyllt med julmat.
Syrran undrade om det skulle väntas med att klä granen tills jag kom hem... jag svarade att jag klätt gran i 30 år så jag var nöjd :-) Så nu hoppas jag att julen står innanför dörren därhemma för här i stan är den tyvärr inte.

(Eventuellt kommer inlägg under julsemestern om uppkopplingen tillåter)

PUSSAR O KRAMAR O GOD JUL PÅ ER ALLA... om vi inte hörs av på några dagar!


Det sista...

..

Aldrig tror jag att mina julklappar har varit så omatchade men jag tyckte om alla mina papper i år så vad göra? Det här är  det som sista som skulle snurras in i papper. Idag har jag jobbat o ikväll ska jag packa. Väjer för alla förkylningar som nu ersatt magsjukorna men inbillar mig att jag känner av bihålorna. Får bli Esberitox o C-vitamin chock...

Hej så länge

Gummistövelns dag?

Jag tror att det är missat i årets kalender, men för er som inte visste är det  idag gummistövelns dag. Skulle ut o gå en sväng imorse, hur dåligt väder kan det bli?! tydligen väldigt... regn är väl ingen nyhet men att det är den 17 december gör det väldigt svårt att acceptera. Men för er, som precis som jag ska fira jul i vårt inland tröstar jag med att man kommer att få uppleva det fluffiga vita och inte det hårda gråbruna!

 för en vecka sedan 20 mil bort....

Kattiiiiiiis!!!

Feel free to delete me out of our phonebook!!!! Med två och en halv timmes marginal hann jag gratta dig på din födelsedag, jag hoppas att du såg mitt sms...vågade inte ringa! Jag har overkligt dåligt samvete. För er som tror att jag är ordentlig, jag är ledsen, skenet bedrar ;-)

Dagen blev som väntat stressig men rätt nöjd ändå. Jag tog mig iväg till solariet, Världens bästa Jennie klippte min lugg, jag köpte med mig en toning, och en inpackning och fick ett shampoo på köpet ( Tag 2 betala för en på Loréals sortiment) samt lite andra smågåvor!   På jobbet har jag idag packat och larmat overkligt många herrskjortor så behöver någon en skjorta skulle jag bli ytterst förvånad om vi inte har storleken. Klockan sju gick luften ur mig, halv nio låste vi, Jon undrade om jag var intresserad av en kvällspromenad, men eftersom jag mot alla odds tog hissen upp vill hemmet orkade jag inte. Han fick promenera hit och dricka glögg med mig istället. Åh jo... jag har även griljerat en skinka!

Imorgon kommer mor och far på besök, vi ska avsluta det tomten inte kan slutföra o säkert äta något gott som dom har med sig.

Jag hoppas du Kattis har haft en skön födelsedag, jag ska skämmas en stund till. Förresten, en god nyhet till dig nu när vi pratade om att bli mera socialiserade. From 12 januari kommer jag att jobba dagtid, everyday!

Puss o grattis!!!

När snålheten bedrar tålamodet...

Jag köpte ett nytt headset till telefonen för två veckor sen vad gick det på 3-400? O det trasslar nått så (ursäkta språket) ini h-vete. Det finns ett trådlöst som kostar ca 800 jag blev lite snål så här i december men det får jag äta upp varje gång jag ska svara. Om det låter konstigt när ni ringer så är det för att jag ibland måste svara innan jag har trasslat ut skiten.
Tekniken är som sagt inte på min sida. Om ni tycker jag tar dåliga bilder nu så är det för att min vanliga kamera naturligtvis har drabbats av objektivfel. Har lämnat in den på rep o döm om allas förvåning så hade jag tagit en försäkring, så max 100 kronor kostar defekten! Imorse hade heller inte kupévärmaren gått vilket i sin tur leder till att förardörren är fastfrusen eftersom låset inte går  att få upp. Resultatet blir att jag får krypa från passagerarsidan arg som ett bi. Så idag har jag längtat efter våren JA!!!

Så imorgon kan det väl ändå bara bli bättre, jag ska börja med att växla till mig ett par guldtior så att jag får sola o sen håller jag tummarna för att jag får tid till att klippa luggen.

God nighti!

Black lady changes....

En kund sa till mig, ändå med glimten i ögat.. Svart är inte en färg, svart är ett tillstånd! Efter att jag räknat mina svarta koftor, mina svarta klänningar, mina svarta sockar så fundrade jag på vad jag skulle byta ut. Det fick bli min svarta väska. Köpte en finfin på rea hos oss idag, kanske blir lite roligare att gå till jobbet imorrn ...Nu ska jag slå in min hemliga julklapp till min hemliga vän... undrar hur långt den ska färdas ;-)


Sista måltiden?Jag känner mig just nu som grisen på bilden... Hittade honom liggandes i öppna spisen ute på Skeppsviks herrgård där årets julbord ägde rum. Gud va man äter, som att det är det sista man ska få. Fisktallriken är min favorit, sillen är jag väl inget stort fan av, men laxen .... himmelsk!!

Önskning

Om 100 kr klappen inte redan är köpt kan jag önska mig ett smyckeskrin som finns på indiska till mina örhängen.. mitt gamla håller på att gå sönder! Presentkort på Make up store.. min nya gröna penna används flitigt!  Och älskar ni mig på riktigt så vill jag gärna ha en kock som fixar alla mina måltider, alla dagar om året, alla tider om dygnet... f*n vad jag är less på att laga mat!

Fredag imorgon... jag är inte ledig, på långa vägar!

Passa sig?

Jag vet inte om det går att göra det när det gäller magsjuka eller alla varianter som går av den just nu! Uuuursch!!
Men mitt immunförsvar måste ju vara oigenomträngligt eftersom jag tycker folk omkring mig faller som flugor. Peppar peppar, jag hoppas jag är frisk imorgon oxå när jag skiver... har lite ont i magen ändå, men det är nästan utvärtes, översätt träningsvärk. Längst ner på revbenen. Johanna säger att det är dödsmattorna från iksu igår. Jag tror inte hon har fel!!

Nu ska blogginnehavaren lägga sig ner och läsa bok. Stort, större, störst!!

Kram o håll er kry!

 Sett så fina isbjörnar? Finns i två storlekar att köpa på Inspiration och Expo!

RSS 2.0