Godmorgon

Ojsan! Här var det dåligt med uppdatering trots att man är hemma hele dagen. Sitter o tittar på det otroligt underhållande Vakna med the Voice på 5:an som jag hade glömt fanns, syrran påminde mig förra veckan. Har stöttat nyhetsmorgon på 4:an  ett tag men det blir lätt segt mellan nyheterna som kommer så ofta att man utan problem kan återberätta vad som hänt när Malou drar igång. Nu ska jag upp o städa undan det sista innan Skånefamiljen kommer. Lillen sover så det är läge att jobba effektivt!

Söndagsmys

Barnet är badat, fått på sig ett par nya byxor och vilar nu i sin stol. Nu väntar Solsidan för dom vuxna och sovstund för lillkillen!


Ännu en kylig dag

Vi är ju som bekant drabbade av kylan... 6 dagar nu, släpp taget snälla! Skulle behövt en av André Pops varma koftor men nu är det ist lager på lager inomhus o man känner sig som en uppblåst. Mina händer mår skit av kyla och eftersom jag nu oxå diskar en hel del flaskor så är det många sår som tar mycket ont! Idag utnyttjade vi iaf kölden och avfrostade frysen och fick en överblick över vad som eg finns där inne. En himla massa blåbär konstaterade vi, men ack så bra. Kokade blåbärssylt till pannkakan i tordags vilket visade sig vara väldigt gott.
Bli inte heller förvånad om det bjuds på blåbärspaj om ni kommer hit!

Gjorde trots kylan en snabb tur på stan igår och tänkte uppdatera min garderob. Det gick förfärligt dåligt. Antingen har jag tappat min shoppingkompetens eller så är det min vägran att köpa plagg av viskos alt. akryl. Vad köpte jag då?.. En vårjacka, en oprovad tröja på Åhléns som jag nu måste byta storlek på och 3 bodysar till Elliot. Allt i Bomull! Ni hör ju, jag låter som en äldre dam, bomull... 33 år, jo men då kanske man räknas som äldre...

Här ligger iaf Elliot när det är kyligt!

mmmEn gottig smörgåstårta...Köpes på Ica Fyrklövern. 4 bitar, 2 middagar!


Kyligt

Nu har vi så ini helsike kallt. Tur att man inte behöver vara ute mer än nödvändigt. Igår var det tyvärr nödvändigt. Elliot skulle på kontroll hos farbror doktorn. Han fick ha på sig koftan jag hade när jag var mini. Besöket gick fint och nu väger han nu 4500 gram och är 57 cm lång.

Dagens post

Beslut: F-kassan betelar från och med feb 2011 ut barnbidrag för Elliot S till Tobias S.

Beskrivning av ärendet: F- kassan har fått en gemensam anmälan om bidragsmottagare från er om att ni vill att barnbidraget skall betalas ut till Tobias.

F- kassans motivering: Ni har gemensamt inkommit med en ansökan där ni valt att byta bidragsmottagare från Sara till Daniel. Därför ska barnbidraget betalas till Daniel.

Vem fan är Daniel? Kanske någon som hon på F-kassan satt och dagdrömde om. Han ska då inte få vårt barnbidrag i alla fall...Frostigt

Glömmer man titta på termometern innan man går ut här så kan man ändå ana vad som väntar när man ser detta på vägen ut.


Fluffig filtVåran kompis Vilgot tipsade om en jättemjuk filt. Skön i våran kalla skinnsoffa!
199 kronor på Boom. Fanns i massor av färger.

Det oranga kuvertetKuvertet som jag erkänner att jag tidigare bara varit ointresserad av eftersom jag har varit så otroligt dåligt påläst. Vet inte om det är jag som är trög men det är inte helt lätt att förstå alla delar o val man ska göra men nu vet jag en hel del mer så nu kan jag öppna det direkt. Framsteg!

Grönt e skönt

Nu har vi tulpaner på bordet. Dom matchar väldigt bra till sol och fint väder!Elliot ser ut lite som en tulpan i sina gröna byxor. Idag matchar han även med grön napp!


SOLDet är superfint väder ute. Elliot är startklar för promenad o jag ska bara stoppa i mig lunch. Det ser ut att blåsa så jag tar väl dunjackan idag igen. Får anpassa farten efter klädseln!


LillsängenHär var jag bara 3 dagar gammal sängen kändes väääldigt stor!
Imorgon är jag 5 veckor och sängen och jag börjar fylla ut den lite bättre. Mobilen fick jag av gammelmormor. Nu när min syn sträcker sig lite längre är den skojig att ligga och titta på ! Den gosiga nallen fick jag av Morfar.
Puss

Jag hoppas att ni fortfarande kollar in här ibland. Det är lite mycke med maten här så bloggen får stå åt sidan. Men lillen växer som han ska o man ser stor skillnad. En ökning med 4,5 cm från födseln!


RSS 2.0