F´låt

Jag är dålig med nya inlägg... hoppas att ni inte slutat titta in på min sida. Vi har köpt en ny hylla iaf!


Nyheter

På hösten börjar man alltid fundera på vad man hade för sko förra hösten. Jag minns då aldrig, vet bara att dom man har för tillfället antingen är för varma eller för kalla. Idag hittade jag dom jag ska ha denna hösten... och ett par billiga luddor som kan bli skön att ha sen.Tur att lönen dyker upp imorrn ;)

Sen blir jag inte tuffare än så här... örhängen med en liten, liten döskalle på. Vi har fått in många fina accessoarer på jobbet nu. 39,50 för dom här. Är två berlocker till på varje ring med dom plocka jag bort idag. Kanske är jag lite mer romantisk imorgon och sätter dit hjärtana.


Mera muggar

Vill gärna ha!


Förlåt

Förlåt naturen men jag måste få duscha hur länge jag vill! Det bästa jag vet! Men jag återvinniner tidningar, pantar burkar och kokar mycket vatten i vattenkokaren. Hoppas du kan förlåta mig.

Hårdhet

Vet ni vilken hårdhet det är på vattnet där ni bor? Vet man inte så går man säkert på medelhårt, iaf jag. Kollade idag och det visade sig att Umeå då ett av de mjukaste vattnet i landet så då kan man dra ner lite på tvättmedlet. Vet ni inte så kolla på www.grumme.se. Hittade oxå tips på hur man rengör tvättmaskinen. Köra citronsyra i tvättmedelsfacket i en tom maskin på 90 grader. Ska jag abslout göra så den inte blir lika gräslig som den som stod här när vi flyttade in...


At night

Men nu måste jag blåsa ut och blunda o sova så jag slipper pösögon imorgonbitti.


När mörkret faller...

är jag redo med det nya ljusfatet!


Målat idag

Nu blir pallarna antikvita och får fungera som sängbord ist för dom svarta rangliga vi har nu i väntan på det "rätta" sängbordet som vi naturligtvis inte hittat ännu.


Solen tittar fram idagGött med en latte i solen, som ni ser drack jag upp den rätt fort.

Jag gör dom med smör


Fredagsfajt

Har suttit fast ett tag att borra upp de två tavellisterna i köket á 4 hål. Vi har väggar som är hårda som sten och kräver en riktig bauta borr. Det tog ca 5 minuter för oss att få allt på plats, sen tog det 5 minuter till innan tanten här ovanför ringde på dörren och sa att hon skulle ha gäster om 45 minuter. Jag sa.. det gällde fyra hål , det är klart, det är lungt. Hon malde på vidare om att jaaaa. det är ju ett ganska jobbigt ljud som inte är så trevligt när man har gäster. Då höjde jag tonen ett steg och sa det var 4 hål, det är KLART! Klagar hon en gång till över ett tillfälligt missljud så kommer jag att fortsätta borra varje dag och inte sluta förrän hon slutar röka när jag sitter ute och solar så att jag måste gå in. Kan inte lägga ut nån bild på hyllorna eftersom det ser skitfult ut på kort just nu. Blir kanske bättre när det börjar skymma och jag får tända några ljus. Återkommer...


Hyllan är ur funktionVi är jävligt dåliga på att ställa upp skorna i skohyllan som ni kan se...

Surt sa jag!

Nu får det ge sig, det får gärna bli lite kallare i luften bara den här förbannade fukten försvinner. Tvätten torkar långsamt, handdukarna på toan är fuktiga för jämnan, disktrasan luktar surt typ JÄMT, trots att man sköljer den i kallt vatten när man torkat klart och byter den ofta! Tom kexen i skafferiet är fuktiga och inte ett dugg knapriga! Idag öser det på med regn, jag och systra krälade oss ut på en promenad trots allt, faktiskt skönt men nu stickar vi o shoppar eller nått!


Så var det slutt

Det var det det.. bara att stämpla in 08.00 imorgon. Det bästa med semestern tycker jag är att det inte finns några egentliga måsten. Man stiger upp när man vill och behöver inte göra sig iordning för att kunna vistas bland folk varenda eviga morgon. Men tur nog så trivs jag på jobbet och har dom bästa arbetskompisarna som jag har längtat efter. Efter en vecka är man tillbaka i rutinerna och man har glömt bort att man ojade sig förra söndagen. (Lät himla posititvt det där va ? ..haha)

Idag har vi i alla fall gjort nått himla bra här hemma. Vårt förråd i hallen är en perfekt plats att stuva undan saker på som man inte vill ha framme. Sen kommer det till en gräns då man nästan blir på dåligt humör när man öppnar dörren dit in. Det låg säkert 20 påsar med för ögat okända föremål instuvade på hyllor och på golvet. Verktyg som man lägger ifrån sig snabbt på någon hylla och en massa annat löst skrot, två verktyslådor med typ 100 dubletter av varje verktyg. Nu är det rensat, sorterat och god ordning. Att det ska vara så förbannade svårt att hålla snyggt. Jag får återigen skylla på grundordningen, har man inte den så är det hopplöst. Får se nu så hur länge det håller i sig....

Over and outRSS 2.0