Under trappan finns ett utrymmejävla kaos... ska försöka bringa lite reda, ordningsfreak som jag är.. och JA, självklart har jag köpt lådor.

Otursmåndag

Tur då att jag köpte hushållspapper idag... Har bla spillt ut ett mjölkpaket över middagsbordet. Det börjar märkas att jag har vaknat okristligt tidigt dom senaste mornarna. Tobias satt bara o gapade vid bordet. Hade visst aldrig sett någon som kan ställa till med så mycket under en så kort sekvens. Nu pausar jag i soffan en stund innan jobbet här hemma fortsätter...


Vi flyttarIgår packade 7 grabbar, in vårat hem i den här lastbilen...Sen körde vi till våran nya adress. Aldrig någonsin har en evakuering från en bostad till en annan gått så fort. Startade 9.30 och 12.15 satt vi här och åt lunch. När bärhjälpen lämnat oss  åkte vi raskt tillbaka och hämtade sista lösöret som fanns kvar, tv:n och våra cyklar. Nu finns endast damm kvar. Vad jag har för planer idag behöver jag nog inte förklara närmare. Jag packar, och packar och packar upp. Men kartongbergen minskar så jag ser en ljusning. Blir det flera plusgrader idag så att snön mjukar upp kastar jag nog spaden i handen på Tobias och ber honom skotta av altanen! Nu åter till köket...

Solen i ögonen

Vägen är bar. Bilen är tinad. Det är sol och du får spela musik hur högt du vill! Bilkörning när den är som roligast!


Parfymfrossa!Inköpt på flyget. Jag tycker om dom allihopa!

Shoppingfredag
Hujeda vad jag har "sparat" pengar idag. Gardinerna köpte jag med 100 kr rabatt. Nagellacket var på kampanj,Vagabond skorna på halva reapriset och till och med den grillade kycklingen var på extrapris för att inte glömma tortillabröd och tacosåserna som Coop sålde till halva priset!

Nu tv och fredagsmys, lets dance och det bästa av allt.. solsidan!

Jag saknar...

...frukostarna vi åt förra veckan. Nu är man tillbaka till filet o flingorna som jag fortfarande efter 32 år stör mig på varje morgon efterom det fastnar i tänderna och nästintill omöjligt att borsta bort!
Har ni något knep eller annat frukostförslag? kanske måste börja koka en gröt..
TekniktrasselMin telefon har på 2 månader hunnit paja i skalet just vid hålet där man sätter in laddaren. Turligt nog gick det på garantin annars hade jag blivit toooookig på ren finska. Den återvände idag. Även min kamera har vart paj men den hade jag tydligen tagit en 2 årig försäkring på och för ovanlighetens skulle gällde den fortfarande, till maj 2010. Så nu så anser jag tur-i-oturs-perioden vara över! Tack på förhand!

Haren

En skvätträdd som jag har problem att ligga i samma soffa som den som ser hockey och flyger rakt upp och skriker varje gång det blir mål. Shit.


3e uppdateringen för dagen...Inte för att jag ser så arbetssam ut men för att förstärka min huslighet idag gjorde jag nyss en 3 veckorsssallad. Lite tam i smaken så här på första försöket. Någon som har tips om hur jag får den perfekt? Sen så har spisen antingen gått sönder eller så har jag fått extremt bra hörsel efter som det liksom knäpper i plattan när den är på... hastigheten på knäppen minskar när man slår av och den ska svalna... mysko. 
 


Tvättdag

Idag går tvättmaskinerna i källaren för fullt. Tvättat upp allt efter resan o lite annat. Tror jag måste gå lite djupare i garderoben o se om det är nått med som ska få sig en uppfräschning. Helt plötsligt vill man tvätta allt! Har kanske något med begreppet vårstädning att göra. Alt. flyttstädning. Blir nog en del som ska ner i lådor och ligga där ett tag. Måste ju börja nånstans. Städningen av mina 43 kvm trodde jag aldirg skulle ta slut. Jag kan omöjligt hamna i samma situation här. Kan inte tänka mig det...Bäst att dra igång. NU!.

Här är lillvagnen som jag köpte nyss som vi skulle ha i nya hallen tillsvidare. Nu får den fungera som torkställning.


HemmaDär.. däruppe har vi bott den senaste veckan. Vi har haft en otroligt skön semestervecka mitt i den här overkliga, smått kaotiska vintern pga av all snö och kyla. Vi har sovit som stockar, slöat i solstolen, läst böcker, ätit gott och glömt vardagen för en stund. Man längtar inte hem för ett ögonblick....förrän man sätter sig på planet! Då är det över, flyresan hem anser jag vara en enda lång pina. Idag var det så förbannat trångt, jag har aldrig var med om något liknande. Men nu är vi i alle fall hemma. Packat upp litegrann, väntar på tvättmaskin imorgon. Vi steg upp 04.15 imorse. Ska se ett missat Solsidan och garva ett tag..Sen? Natti Natti.

RSS 2.0