Torris

Jag smörjer mig på kroppen, jag smörjer mig på händerna, jag smörjer mig med en annan kräm på fingertopparna och jag smörjer mig på näsan. Och naturligtvis smörjer jag mig om munnen och extra mycket i mungipan i såret som går upp varje gång jag gapar. Det är ett jävla smörjande. Tur jag är ledig i fyra dagar till och att vi i hemtrakterna så att jag smörja på heltid och komma tillbaka mjuk o fin. Här är det extrem kyla som gäller... igår såg vi -34 grader på termometern i bilen och vi trodde att fläkten i bilen skulle skära ihop. Nu ikväll är det bara -15. Nu ska vi marinera oxfilén till nyårsmiddag och äta lite chokladbollar.

SkinnetEn av mina fina julklappar!

Vilda vädretHoppar ni haft en skön jul! Vi har! Nu har det iaf snöat ca 40 cm på tio timmar. Dags att göra ett ingrepp annars kan det bli problem imorgonbitti när jag har bråttom till jobbet.

SmågodisJag hade glömt hur goda dom här är...

Longing for MarchHallå! Vi ligger i soffan, och tiden bara gåååååår. Det har kommit en himla massa snö och det ska bli kallt. Jag har jättejätte torra händer och längtar efter en saffransbulle och julefrid! Igår började vi på en större affär. Vi betalade handpenningen till lägenheten. 15 mars får vi nycklarna. Men tror ni att vi längtar nått då???!?! 77 kvadrat på markplan med uteplats både på fram och baksida. Lovely !

KöksfönstretSå ser det ut i köksfönstret, nu ska jag slå in lite julklappar...

LuciaLucia, ljus nummer 3, kaffe, alpint, och färdigställa den färgglada påsen!

Däckad

Jag tror jag fick fel spruta.. hon sprutade in migrän i min kropp!!! Fiii fan vad ont jag hade i huvvudet när jag vaknade på fredagmorgon. Jag trodde åtminstone att jag hade ramlat ur sängen i sömen och slagit upp en spricka i huvudet. Jag var tvungen att flexa på jobbet. Jag kunde inte ens hålla upp huvudet, men med en värktablett och en timmes extra sömn så kunde jag leva ett drägligt fredagsliv! Ännu en gång, tack Ibumetin!


StuckenTog med mig Chief och drog på vårdcentralen idag kl 3... ingen nämnvärd väntetid. Glada var vi för det!
Ömmar lite och en aningen huvudvärk, ska väl inte skylla allt på sprutan eftersom huvudvärk oxå kan orsakas av oinhandlade julklappar, vitaminbrist  och annat som borde vara åtgärdat. Nu ska jag skala en apelsin med mina trasiga fingrar under tiden som en ny omgång kola kokas på spisen. Möms!

16 dagar kvar...

Höjer mysfaktorn och ökar julstämningen... Julgranen is in the house!
Saknar spira och glitter... får fixa innan helgen. Tror glittret får bli sånt där som är som trassliga trådar!

Närbild på min min ögonsten...


Storbild på trädet...På riktigt?

Ni som bor i huvudstaden.. är det här sant??? Läs inlägget Alex Schulmas inlägg på pappabloggen, Barn? Nej tack!

http://blogg.aftonbladet.se/

MiddagstipsDagens middagstips är.. resterna från igår förutsatt att ni har några kvar dvs. Här var pastasåsen bestående av bacon, färska champisar och mexican-chilicremefraishe!


BlodapelsinerDom ser som så juliga och goda ut när dom ligger i papper. Hur dom smakar har jag ännu inte den blekaste aning om. Som backup köpte jag även en burk vitamin- och mineraltillskott.

Uppföljning

Jag har tydligen ingen framtid som sierska. Men nu blir det då enkelt vem man ska rösta på nästa vecka. Erik , Erik , Eriiiiiiiik. Glömde säga i förra inlägget att vi åkte vidare till Bubblans kiosk och köpte 1,5 liters cola, 500 grams chipspåse och en dip för endast 39 kr. Det kallar jag prisvärt!


Om material

Våga vägra akryl ,eller betala då inga stora summor pengar för skiten. Hatar du noppor som jag är det dags att börja läsa på materialinnehållet. Hittade en stickad tröja på H&M som innehöll ull och inte en gnutta akryl. Köpte den nästan oprovad. Varnar oxå för trams som Gina tricot säljer, vit T-shirt med tryck hade den en dag och nu är den alldeles luddig, 100% viskos. Jag ska inte säga att allt viskos är trams, finns bra grejer oxå. Det vart man bara inte innan. Man vet heller inte hur mat man köper på restaurang ska smaka om det inte är provat innan. Vi tänkte att grillbuffén på Balder skulle passa en fredag som idag för 139 kronor. Det var den sämsta köttutbudet vi stött på, o potatisen var kall!

Erik och Tove i final trots att Calle är grym han med!


Innan läggdags

Nu blev jag sur.. allt det jag skrivit lyckade jag slarva bort. Nu blir det kortfattat. Jag är blek i hyn, blå runt ögonen, torr om läpparna och elektrisk i håret. Bläe! Har målat naglarna julröda ikväll och nu tackar jag Gud och tomten för att det är helg imorgon!


StatisktNu är det upp till bevis hårtorken... Har du verkligen förmågan att "ge mitt hår ett snabbt lyft med vårdande jonfunktion. Laddade negativa joner eliminerar statisk elektricitet, vårdar håret och sluter dess porer så att hårets lyster och glans intensifieras."? Annars kommer du bli utbytt eller skyldig mig en flaska sprayvax... Jag HATAR det här tillståndet!

RSS 2.0