Förfrågan

Ge mig eran bästa o godaste bodylotion till ett humant pris. Ldb börjar tappa förtroende hos mig. Känns inte som att den går in i huden. Bodyshops butter är ju mitt favvo men lite fört dyrt per kvadratcentimeter om man ska använda det varje dag!

Tack på förhand!

Dolt nummer

Vem är det som har ringt mig från skyddat nummer idag? Jag antar att det inte är något viktigt eftersom det inte är någon som pratar in ett meddelade. Så jag kommer att fortsätta att inte svara

BrödtipsetDet ser inte så mycket ut för världen eller smaklökarna när man ser det på hyllan i affären. Men det är fel. Prova absolut. Jag personligen tycker det är som bäst med bara smör på. Nu måste jag slå på något högt ljud. Ett annat ljud från byggarbetsplaten här i närheten håller på att driva mig till absolut vansinne. Ett monotont ljud. Det liksom tickar, otroligt högt! Otroligt irriterande.

BioIgår åt jag mitt nya favoritsnask på bio. Vad vi såg? Johan Falk- Gruppen för särskilda insatser. Vad vi tyckte? Absolut sevärd,  om man gillar de andra filmerna så gillar man den här.


solsveda

Har öppnat semestern med otroligt väder! Lite rookie på insmörjningsfronten. Glömde smörja in baksida låren. Brände mig nått så gud förbannat. Det gör jag aldrig mer igen. Solen måste vara livsfarligt stark. Igår var det så varmt att det gick knappt ligga still. Alla isglassar var slut på Statoil Öbacka... jag cyklade vidare i jakten på en calippo cola. Förgäves... slut även i nästa frysdisk. Fick bli en liten Piggelinpinne istället.

Ska försöka ta en prommis nu. Sen blir det till att svalka ner sig på Ica Maxi!


29

Vädret säger att det ska vara 29 grader 14.00. Ungefär 100 grader enligt Kattis. Vad ska man ha på kroppen.? Jo så lite som möjligt!


SommarsöttPå sommaren måste man dricka riktigt saft! Finns kokad o klar om det är någon som är sugen på ett glas!

LjuvligtMärker ni något òvanligt?! Nä det är inte lätt jag vet så jag hjälper till. Det är varmt på bilden... klockan är 22.00 och det är första gången jag är ute den tiden i år barbent, utan jacka, och utan att frysa. Det är förskräckligt sent men det är otroligt ljuvligt !!!

Semester är oxå ljuvligt, jag får det på fredag ;-) och kolla in vädret här till vänster!


Bilen i form

Min handyman till pappa har fixat skramlet under min bil. Äger man en svets kan man fixa det mesta. Bilen avger nu endast motorljud och inte ett klingande som gör att fotgängare vänder sig om och tittar och undrar vad det är som far fram. Men vad gäller bil just nu så borde den egentligen få stå. Bensinen är okristligt dyr!


Midsommar, mat & penicillin

Nu är det dags att börja fundera över alternativa metoder för att få en fin solbränna. Här i Sverige (läs Island) börjar tvivlet växa sig allt större. Jag jobbar en vecka till så jag hoppas hoppas hoppas hoppas att det kommer till att vända innan dess. Det kan ju gå fort ibland från kallt till varmt, nästan lika snabbt som på en vattenkran i köket, och även lika snabbt tillbaka men vi hoppas :) Har även tittat över midsommarkostymen, täckvästen råkade hänga kvar i hallen, kan nog komma till nytta på kvällstimmarna vid utomhusvistelse. Hoppas ni får en skön midsommar mina vänner!  Jag äter fortfarande penicillin pga av tanden, får väl gå ändå. Jag kan äta igen och är glad för det. En särskild hälsning ner till Karlstad, blir bra uppslutning av gamla godingar :)

kram o för tillfället icke regniga hälsningar!

Idag

...har jag kommit hem till Umeå
...är jag jävligt less på att ha ont i tanden.
...är jag glad att jag inte har en långhårig hund som jag måste gå ut med, eller en hund överhuvudtaget eftersom det har regnat nu ikväll  så att jag inte tog mig ut från min gata pga av översvämning


Nu ska jag sova gott!

James Morrison - You make it real

Så mycket blåst o regn som det är i Malmö idag har jag sällan skådat. Jag har fortfarande ont i tanden  o svettas som en gris på nätterna så jag sitter o väntar på att dom ringer upp mig så jag får tjata mig till pencellin.

Jag kommer att ge er dagens låttips, vårda det ömt Hoppas att ni blir lika förtjusta som jag!

http://www.youtube.com/watch?v=OayhO9K7LDs&feature=related


hälsning från hjärter damIbland fastnar man. Tiden bara går o du gör ingenting.. annat än att sitta vi köskbordet, lyssna på Winnerbäck och titta ut genom fönstret, det är fortfarande ljust. Jag glömmer tom att jag har ont i munnen för Lasse är så magiskt bra. Man kan inte ogilla honom. Jag är lessen men man kan inte det. Känner du dig vilse hjälper jag dig gärna med några låtval.!


Troll runt tanden?

Jag är inte sjuk, det är en helvetestand som jävlas. Jag har haft feber o svettas inatt, nått så ini...
Nu är det massor av svullet runt tanden och jag har köpt nån slags sprit som man ska skölja med så kanske bakterierna dööööör. Man vill ju knappast äta nått, allt fastnar juh. Fick en tid hos tandläkaren på torsdagmorgon om det inte blivit bättre så spolar dom o lägger på nån salva. Nä nu ska jag gå o borsta o skölja igen för jag var tvungen att äta en liten macka.

Att ge efter

Idag gav jag efter för osten, även för röda ferarribilar. Kroppen har givit efter för en förkylning. Jag har så ont i mina 173 centimenter att jag ta me fan dör. Jag går sönder. Jag har tom givit efter för Treo, o Ibumetin, jag äter dom inte ofta så då fattar ni läget. Ajjjeee...

missbrukOm man kan lida av ostmissbruk så gör jag det, därför har jag det aldrig hemma. Förutom idag, jag var så jävla sugen. Greve. På smörgås. Sparrissoppa till. Nu ska jag lämna hemmet så jag inte fortsätter äta.

Santa LuciaVad är det med mig o vitt?? Det är ju så fint o fräscht men jag känner mig icket bekväm. Jag vill ha någon slags skjorta av detta slaget...


minusgrader inatt?

Ikväll den 6 juni kl 23.53 är det 3,8 grader här i Umeå. Det är fan inte klokt. Jag är inte gjord för det här klimatet. Det gör fysiskt ont i mig. Nu måste det bli varmt. Det är ju för fan semester snart! Kom igeeeeeeen.....

ovan molnenNästa torsdag checkar jag in igen... ner till Pi i Malmö för att fira mamma 60 år!


Donation

Börjar fundera om man bor på rätt ställe, om ens i rätt land. Om det vore lite varmare skulle man kankse tom skulle kunna använda kläderna i garderoben. Gör för friden inte samma misstag i år igen. Köpa på sig en massa sommarkläder när man inte ens vet om värmen kommer. Har idag lyckats hiva ännu några plagg ur garderoben. Åker kanske förbi myran imorgon. Ska se om nått mer kan doneras, tror jag nog...


Ska vi?Om ni från barndomen minns vad ett slajm var så fattar ni ungefär hur spänsten i kroppen känns just nu, jag hade ungefär två minuter på mig att bestämma mig, klä om och dra till ett passande pass på iksu. Det jag skulle göra imorgon blev istället idag. Det händer sällan mig. Det blir nog en trisslott ikväll... 


PastasalatDagens middag och morgondagens lunch, kan även räcka till på fredag... Det är ett evigt spring in o ut på coop, jag är urusel på att planera matintaget. Nu gjorde jag en stor bunke med den här blandningen. Imorgon blandar jag ut den med en förhoppningsvis mogen avocado och ett ägg. Soltorkade tomater hade inte vart dumt det heller... Nåja. Får bli till nästa bunke.

RSS 2.0