Strax vecka 30...

Om tio veckor och lite till borde magen vara tömd. Om två veckor jobbar jag min sista dag på länge. Det blev ett snyggt skyltfönster i fredags men humöret var väl sådär efter att jag stått på stegen och satt fönsterdekalerna under spotlightsen, överhettad, samtidigt som jag i princip tryckte upp magen mot rutan och visade upp den för alla nyavlönade som skulle ut och shoppa. Nä det blir gött att vara hemma, boa in sig och fika en saffransbulle eller rättare sagt två, tre... Andas djupt

Ibland blir det nästan som panik... man kan inte andas ända ner, ni vet dra ett djupt andetag. Sen om det beror på att jag just doppat mjuk pepparkaka i mjölk eller att jag är i v 29 vet man inte.

Familjen Sony Ericsson

En skitladdare gick sönder i min mobil igår så nu är en kär gammal vän framme igen. Jag älskar knapparna på den här, hur gammal den än må vara!


Att pimpa en babykorg

Före...Lite färgoch lite tygKlart!

Liten på besökFick besök av fina Vilgot till söndagskaffet imorse. Vi ser gärna fram emot såna pling på dörren! Igår plingade det oxå på dörren men dom fick inte komma in. Två bibelfrälsta inom loppet av en halvtimme. Den ene var så nervös att jag var tvungen låta honom läsa sin vers ur bibeln innan jag vänligt sa nej tack. Undrar hur många napp dom får på sina vandringar eg?


Den som håller i mina pengarFick en ny plånbok av mig själv igår. Nu ska vi hoppas att det finns några pengar kvar att ha i den bara. Kort har man då så man klarar sig...

08.37Hallå där. Det är morgon, det är vitt ute och jag är utvilad. Somnade lagom till idol och vaknade vid röstningen. Börjar räcka med att se snabbrepriserna kan jag tycka... Olle o Jay är dom enda intressanta att se sen vet jag inte. För mig hade båda två som satt löst kunnat åka hem igår. Imorgon kliver vi över till vecka 29. Det rör sig ordentligt i maggen på kvällarna när jag börjar stanna av och inta viloläge. Läste att " den lilla" är ca 37 cm från huvud till fot. Som från ens egen armbåge till lillfingret ungefär. Måste börja bli trångt därinne. Tror väl jag det att man vill ge ifrån sig en spark i hopp om att få lite mer plats. Det gör inte ont iaf. Mest bara mysigt.

141 slag idag

Idag gick solen aldrig upp. Det har vart grått exakt hele dan. Besöket hos Barmmorskan gick fint. Bra värden och lite långsammare hjärtljud än förra gången. Idag 141 små pick i minuten, förra gången 157. Vad ska vi tro? Pojke eller flicka? Det är ju så otroligt spännande att man inte vet, men nu kommer svaret om ca 12 veckor. Tjohooo!

Pappan har börjat ladda upp med lite leksaker från ikea...


Måndag

Vad som görs.. nä hörni inte mycket. Sen vi var o köpte korgen blev jag magiskt trött i hela kroppen. Så nu har jag tvättat bort sminket, lagt mig i sängen med dator, bok, tv ja det jag känner för. Tänt ljus och vilar järnet.BlocketEn liten extra sovplats på hjul till mini. Blocket, 300 kr!

GottaJag hoppas att barnmorskan inte ska kolla socker på tisdag ...


En meter

Och med mina 100 cm runt magen går jag isäng och klamrar mig fast runt den svarta korven. Tobba kanske inte ryms i sängen snart.. på riktigt! Haha 

Svarta korven

Har sytt världens längsta kudde och hoppas på en skön sovställning. Just nu laborerar jag med en kudde mellan knäna, en under armen osv. Ett helvete att hitta igen dom mitt i natten när dom kommit ur position och jag gärna vill sova vidare. Tobba undrar vart han ska rymmas.. haha


Garageröj

Snart ska det rymmas en stor bil i garaget vilket i sin tur innebär att ett stort antal kartonger ska rensas bort. Det finns verkligen mycket att kasta men lite spar man i en nostalgilåda, tex sånt som man tyckte om när man var liten.Ska försöka hinna med en loppis till så fort som möjligt, sen åker nog resten på återvinningen.
Blev ett par timmar i garaget idag så nu är det stelt i svanken och svajigt i magen. Så fort jag stannar upp så börjar bäbben puttas. Det är så vi pratar med varandra än så länge. Nu ska jag fortsätta med boken jag började med imorse. Nu för tiden är det inte skönlitterartur som gäller utan böcker från hylla Vg om hur hur du gör när du föder, helst utan smärta!

Godnatt!


MjukisNu börjar jag shoppa till älsklingen i magen...Så mjukt som möjligt, precis sånt som den blivande mamman helst oxå vill ha på sig nu eftersom det känns som att hon växer flera cm i omkrets varje dag!!!!!

Lite läsningCoop hade halva priset på tidningar idag...bra att ha när man vill bädda ner sig och glömma höstrusket ett stund.

Gärna alla dagar i veckan


30 ml ny doftNu finns det både flick och pojkarmani i vårt toalettskåp.

Vecka 26 och kanelbullens dag...Jag lovar.. jag har bara ätit en kanelbulle idag. Resten är bebis!

Här utanförTräden håller definitivt på att bli nakna. Vi behöver inte ens titta uppåt för att förstå. Så här ser det ut precis utanför våran dörr.

Nya ljuskällorDet enda bästa med mörkret är att man får använda mysbelysningen. Nya lampor från Ikea i sovrummet och en likadan i köket. Filten är oxå från Ikea. Kan nästan liknas vid ett tomteskägg eller vispad grädde på nära håll. I love it!

Färgade ljuslyktor till tvrummet...


FörsäkringskassanÄn så länge kommer vi bra överens. Jag o magen blir hemma från 15 november tills dagen D, eller F... som i förlossning!

RSS 2.0