BrioUnderskatta icket en påse Brio!

Perfekt ploppÄr redan stormförtjust i den nya hållaren till trasan som vi fick förra helgen. Här är den torr så länge man vill att den ska vara torr.

Jo vi äter idag igen...Skala, skölj, koka.....

Pressa, rör, smör, salt. Älgskav, lingonsylt och ett glas mjölk.
Mera ljusOm man inte känner för att elda ljus alla dar kan man ta rulltrappan till ClasOhlsons o köpa en liten ljusslinga som går på batteri.

Bullen i ugnenImorgon går den in i sin 25:e jäsningsvecka och jag hurrar för modet som råder. Tunikor, skjortor, tights och lång trikååååååååååå!

Om ögonJust nu är jag röd, torr och ser allmänt jävlig ut runt mina ögon. Besökte body shop idag och fick tips om den här ögonkrämen. Hoppas verkligen att den ska hjälpa mig!

Veckans prylNi ska förhoppningsvis få se bilder av bättre kvalisort här på sidan framöver. Den kom igår så jag har inte hunnit testa så mycket än men jag hoppas hinna i helgen! Klick klick!

LjungIgår blev det höst i krukan. 


Lägga på hög

Blir det så här hos nån annan än oss? Jag verkligen hatar dom här högarna! blir inge snask förrän dom här är borta i alla fall fastän det är fredag...
Läsa bokNya uppgifter väntar i januari. Bäst att man börjar läsa på :)

En go jucie

Ett antal frukter och väldigt mild i smaken. Annars är ju äppeljuicen min favorit!Nu ringer det på dörren.......Vem kan det vara? Sosse, moderat eller jultidningsförsäljare?
Äntligen fredagFredagsmiddag blev tacogratäng. Nu gotta :P


Black beauty

Visst saknar jag lilla vita golfen som blev påkörd i somras... Men jag ÄLSKAR våran nya bil. Inget ont som inte har något gott med sig :)


RSS 2.0