Ursäkta hade ni verkligen bokat det här bordet?Jamen satan va otrevligt. Gröna, äckliga och i stora flockar. På bord, stolar , golv , fönsterbrädor ja överallt. ÖVERALLT! Vi attackerade med såpavatten.Det här hittade jag under det andra bordet på baksidan. Tyder på låg aktivitet den senaste veckan. Beror troligtvis på att vi köpte utemöbler förra helgen och det har varit dåligt väder sen dess. Ikväll fick vi ett ryck och skrubbade ren altanbiten här utanför och imorgon oljar vi in.

Jag skrattar sällan åt reklam..men


Pre-nu-me-rantJag trodde väl aldrig jag skulle ha den här tidningen. Inte än i alla fall. Det är kanske åldern eller så har det göra med att jag flyttat på markplan. Tycker den verkar rätt så trevlig iaf, 99 kr för 14 nummer o två badlakan om man svarar inom 7 dagar. Sen snabbt avsluta avtalet så dom inte tjänar en massa mer pengar på en.

SoffpotatisVisst ser jag peppad ut för en kvällspromenad?

Den som väntar på något gott...

Tycker jag ska gå och köpa en grillad kyckling och göra en egen Ceasarsallad. Man kan oxå bara lukta i påsen för det luktar gudomligt gott!Sen kan du med kycklingen som blir över till nästa dag göra en smarrig sås med den här lilla godingen och ett par champinjoner. Koka pasta till. Smaklig måltid!Va???Jag har lock i höger öra idag... så jävla irriterande.


Dammvippa inte så dumt?Det fettfria fjädrarna blir lätt statiska och tar med sig allt torrt och lätt damm. Svep över dammiga ytor. Vifta ej för maximal effekt. Skaka ur ute eller dammsug lätt. Kan bli bra det här... slipper springa fram o tillbaka till kranen och spola av trasan man annars torkar med

Ruttet väder

Vad gör ni idag? Rätt så varmt ute med ändå ruttet väder... Jag kör Lilla My style med knut i håret, plockar undan överflödiga grejer och tvättar tråkiga saker, sånt som blir liggandes längst ner i tvättkorgen. Bikinis och behår tex.
Läste i tvättrådet att en behå bör tvättas efter tre dagars användning. Finns det seriöst någon som gör det?


Visste ni att......man tydligen ska låta Halloumin låta rinna av på hushållspapper innan man grillar den....den absolut godaste potatisen till grillat gör man alldeles själv. Potäter, morot, olivolja, salt och timjan.... när man köper små Tacokryddskuvert betalar man ett kilopris på 250 kr!!! Köper man en sån här big bauta burk betalat man endast 100 kr kilot. 110 kr för en sån här stor. Mycket prisvärt eftersom vi äter massor med tacos och oxå använder den i bla. köttfärssåsen.

15 maj

Idag är det nästan som att vakna i utomlands. Det är som så där lite disigt men du vet att på någon timme är det strålande sol och varmt. Bara hoppas nu att mina väderutsikter stämmer så att det itne drar in något monsunregn mitt över dagen. Snart bli det första morgonpromenaden utan långkalllingar. Var väl på tiden ;-)

Hålla handenDen var väl la söt? Finns på Village.

Ut o köpAllt som har med cancer kan man lätt stödja. Elak sjukdom är vad det är. Usch! Men det var en rolig pin iaf.

Gul eller röd?Nu har dom fått mer plats. Större krukor och mera jord. Den i bakgrunden verkar lite skrumpen men jag hoppas att den bara är i chock efter det att jag varit och ruskat om. Hade så fint från början skrivit lappar om det var gul eller röd. Sen blandade jag ihop tre och sen började jag fundera om alla paprikor genomgår alla färger beroende på mognadsfas. Är det nån som vet? Kändes töntigt att ha lappar om så vore fallet så nu har jag tagit bort dom. Det får bli en överraskning! Nu ska jag iväg på en grej, Hej! 

Full med FantaCoca Cola må vara den världsledande drycken men Fanta är det jag gillar allra mest. Jag drack det nyss....massor!


Tea for twoKöpte en rosa till tetillverkning.

Citat

Jag borde egentligen sova med jag har fastnat vi datorn. Har hittat en hop fina väggdekorer.
De här tyckte jag om redan innan jag såg dem ...

http://www.vimsadekor.se/?id=962

http://www.vimsadekor.se/?id=1057

Lyssna & mys


Best buyDen här lille är perfekt om du bara ska ha en kopp eller två! 99 kr på Åhléns.

BåringSköna maj, jo pyttsan! Det regnar för fullt. Fortsätter att gå igenom flyttkartonger från dåtiden för det ska göras förr eller senare. Sista maj upphhör även kontraktet på Haga så det finns mer att ta av. Slog nästan en frivolt igår när mina andrahandshyresgäster ringde och sa att dom var intresserade av att köpa en del av mina gamla möbler. Ju mindre jag behöver ta hit desto bättre!

RSS 2.0