Frukt är inte godis

Imorgon fyller Jon år, ikväll hjälpte jag till med lite bak. Såg fördelarna med att kunna slicka varenda skål eftersom jag är så vaaaansinnigt needy efter godis, gärna choklad !!!  


Bak med bakslagSom rätt nöjd över att vara klar i köket tänkte jag skööönt... jag sätter mig och bloggar, tar en bild på kakan kanske. Slängde ett snabbt öga på hyllan ovanför i kylskåpet och ögonbrynet åkte snabbt ner. Varför står det ett paket philadelfiaost där?! Jo för att hon, som tydligen lever på den sista hjärncellen, har glömt röra ner den...  Slickepotten fick då skrapa TILLBAKA galsyren och fortsätta baket.. Så om någon vet, kan detta bero på stressfraktur på hela hjärnan eller bara vissa delar?


FavoriterJag gillar kalla såser... här är mina två favoriter. Citron o dillsåsen är grym till fisk o den andra till allt annat... kyckling, kött. Utmärkta även till att dippa chips!! Turkisk youghurt också svårt att klara sig utan. Perfekt om man bara vill göra 1-2 portioner. En klick av den och strö ner lite av det andra och rör om... en garanterad smaklig måltid!

Härligt härligt men farligt farligtDet har ändå sin charm det här med att det börjar bli kallare. En fin sol och frost på marken lockar gärna till en promenad på morgonen. Sen att folk till varje pris ska sätta sig på cykeln och riskera armar, ben och huvudknopp när det blir så här snorhalt är förvånansvärt! Jag hade nog med att hålla mig på fötterna gående, gjorde ett par försök till ofrivilliga utfall och bakåtvolter...

Luftburen

Jag är lika imponerad varje gång... vad väger ett flygplan? Massor?!  Det är inte normalt att det skall kunna vara i luften, det är inte det. Men vissa saker är ju så osannolika att de trotsar sunt förnuft och det här är en av dom...

Kom precis hem från flygturen Malmö - Bromma - Umeå. Har neutraliserat kaffe, te o smörgås som bjöds på planet med ett glas mjölk och en hårdbrödmacka. Sällan har det vart så gott!

Sweet dreams!


Från Malmö i söder...

I måndags längtade jag hem redan när jag kommit genom säkerhetskontrollen. Idag är det söndag o jag skulle nog kunna vara borta ett par dagar till. Vi får väl se om jag ens tar mig hem. Det blåser som säjtan här, vaknade inatt halv fyra av regnet som piskade mot rutan. Nu är det sol o fint men det blåser kraftigt så vi får hoppas att planet är ännu kraftigare och tar sig iväg. Annars då? Jo Malmö är en trevlig stad, först o främst för att jag har Sofie Therese Karlsson här, sen har vi oxå shoppat en hel del trevliga saker. Märkligt o tur nog så har inget kostat över 300 kronor, därför har vi kunnat handla många saker ;)

Jag vaknade klockan 8 idag o sitter o smygskriver i soffan. Igår trodde jag att jag drabbats av någon sällsynt allvarlig sjukdom, jag har aldrig varit så trött i hela mitt liv!! Som tur är tror jag inte att det är så allvarligt, jag tror snarare att jag lyckats slappna av i fler dagar än 1 så sömncentrum tror att det ska få ta igen all sovtid som gått förlorad. Kan bli svårt. Det är som med så mycket annat, gjort e gjort så man utgår från nuet och gör det bästa utifrån det!

Happy Sunday


Same same but different

Det är samma deg men vad är det som gör att den undre, platta delen är godare?


Oreda

Det här är något som kan irritera mig till vansinnet. Hårtorkssladden är nästan en meter kortare, jag står snart på knäna o blåser. Om jag inte hinner svara när ni ringer till mig kan det bero på att jag fastnat i headsetet. Laddaren irriterar mig minst eftersom telefonen då ändå ligger still. Mp3 spelaren är idag utredd eftersom jag hade den på promenaden. Tips på hur man undviker denna oreda mottages tacksamt...

   


Förvaring


Jag hittade en fin gammal resväska på second hand. Inget man tyvärr kan använda på flyget idag om man inte vill se alla sina saker komma fram en och en på väskbandet. Passar däremot perfekt att packa ner alla sommarskor i som ska ner i källaren ett par månader framöver.


Windy Weather

Idag är det storm i stan. Höll på flyga av cykeln när jag cyklade med enhandsgreppet för att kunna hålla i huvan på jackan med den andra handen. Inget sug efter nån mysig höstpromenad idag inte. Idag kan man ist äta olika goda saker. Mamma o pappa kom från stockholm idag o läste min tankar o föreslog pizza till middag innan de skulle köra hem. Of course sa jag, Nu sitter jag här och fundrerar på hur jag ska lägga upp min lediga morgondag . Nu är jag så trött. Är det något som är stavat fel beroro det inte på dålig svenska utan på ren trötthet.

Nu...godnatt

RSS 2.0