Förbannelse oxå...

Jag hatar verkligen att vara på dåligt humör.. tyvärr har jag varit det i veckan så om någon tycker att jag vart otrevlig så ber jag om ursäkt! 10 :e dagen på jobbet imorgon så jag vet att det är därför, retar mig då även på andra saker runt omkring mig som andra dagar inte ses som något större problem. En sak som däremot ALLTID stör och faktiskt håller på att driva mig till vansinne är alla vägomläggningar, fjärrvärmegropar o guuuuuuuuuud vet vad allt mest de gräver efter. Jag vet inte, men jag personligen tycker att Haga just nu är ett utsatt område.
Avslutade den här kvällen med att sparka rakt in i rumsbordet, när jag vänligt avslutat ett telefonsamtal, blodet forsade i en kvart och lilltånageln kommer antagligen att lossna vilken minut som helst :-(

... och för guds skull alla!! BLINKA HÖGER när ni ska svänga den riktningen i rondeller....

PS. Ja jag är sur idag...


Kram

Hälsade på lillkillen i söndags.. hade med mig en ny lekkamrat till honom. Dom blev goda vänner direkt!


Måndag - Fredag

Ibland tror jag inte att det är fler dagar på en vecka...jag tyckte att tiden rann mig ur händerna precis innan jag fyllde 30 o nu undrar jag om nästa växel är inne. Hur som helst så är det ju alltid trevligt med helg, även om den går ännu lite fortare efter som den endast består av två dagar. Upptäckte idag att det här är sista helgen som jag jobbar lördag/söndag fram till semestern den 11 juli, några strölördagar ska jag väl stå ut med... 

Observera att jag sett över mina länkar, upptäckte till min fasa att jag hade spraydate som länk ?! ?! Jag lovar jag är inte där :-)

Jajja köpte förra veckan en liten fin Nikonkamera så att hon kan lägga ut lite bättre bilder och fylla på det arkiv som hon jobbat på ett antal år. Bilden nedan är från Älvspromenaden igår kväll, det ser väldigt harmoniskt ut, men tyvärr saknas fortfarande värmen i luften...

image87

Roligt nästan jämt...

.. i alla fall på helgen då man för en stund kan glömma bort att det fortfarande kan stå minus på termometern och att det idag har både haglat o regnat. Min Anki hade 50 årskalas i helgen och som vi förutspått hade vi tokroligt hela kvällen :-)  Supergod mat, dansuppvisning och en massa massa trevliga gäster. Vi avrundade strax efter 02.00 när födelsedagsbarnet tagit sista dansen på bordet!

Puss på dej och tack för en toppenfest!

         


Varmt vs kallt

Min syster tog det första doppet i helgen nere i Malmö, Just nu står min termometer på 2,8... men solen lyser om dagarna och vi har det har det grönt både i träd och på viss mark så vi ligger ganska bra till, men värmen får gärna komma tillbaka, det blir som så mycket enklare med allt.

Allt bara bra helgen som gick... grillat o vín på fredag, lunch på stan lördag, köpte ett par kuddar till mina stolar på balkongen för att det ska bli sittvänligt, "vanlig fest" hemma här på kvällen, singstar och en drink hos Carra och tillslut två timmar på Schlager, ingen kö klockan tolv så man verkar kunna gå ut i mänsklig tid. Mysigt att våra uteserveringar har öppnat, det blir en annan helg. Helgen som kommer är det dags för Ankis födelsedagsfest, kan bara bli hur kul som helst!!

PS. Lampan är bytt, jag köpte fyra st glödlampor så jag har nu ett halvt vuxenpoäng...

   


Vardag vecka 19

Jag har städat i oändligt många timmar. Borde egentligen ha en större lägenhet men har insett att det bara kommer att leda till att jag samlar på mig mera ting. Kommer att införa en ny regel.. " köper du en sak får du faktiskt kasta två"

Har inte hänt särskilt mycket i vecken eftersom jag haft städprojektet igång. Lampan ovanför tvättstället har gått och eftersom jag tycker det är vuxenpoäng att ligga på lager med glödlampor får jag nu nöja mig med 25W tills dess att jag lyckas komma ihåg att köpa 60 W, har vart på affären tre dagar i rad och då än så länge inte kommit ihåg...

Full fart mot helgen mina vänner, Jajja är ledig ;-)

På lokal...

.. hamnade jag och Eva i lördags ändå efter några fina martinis på balkongen.  Inga förväntningar men o fasa vad sköj vi hade!!! Kön var inte lika allvarlig i helgen. Allvarligt var det dock att medelåldern inne på hamburgerhaken inne på stan verkar ha sjunkit till 17 år på ett halvår! Fick oss i alla fall mat och kom hem i bra tid. Jobbat idag o sen börjat på skiftningen mellan sommar och vinterkläder i garderoben. Skjutsat Jon till tåget ikväll och plockat upp mamma från detsamma. Sammanfattningsvis en bra helg för att ha tillbringat så många timmar på jobbet!!

Dagens tips: Kung Winnerbäcks samlingsalbum " Efter nattens bränder"

Kram o godnatt!


Solen och jag

... är verkligen inte like this!! Hela förra veckan gassade den ända fram tills dess att jag var ledig på söndag och nu i veckan har vi inte heller haft någon större kontakt. Idag skiner den och gissa vart jag är på väg...
Hittade äntligen igår ett par pilotbrillor precis som jag vill ha dom så jag hoppas verkligen att jag får tillfälle att använda dem!

Inget uteliv ikväll är det sagt, vi får se... ofta sägs det saker som inte menas

Något att längta till..

Ha en bra dag!

image75

Premiär

          image73

.. för grillningen brukar ofta infalla på valborgsmässoafton. Så även detta året!!! Lika gott som man minns det och man vet varför man längtat. Matgästerna vinkar och Magnus ska bara kolla att han har handen i rätt vinkel...


  

Nu blev det lite strul med den kronologiska ordningen här på bloggen.. datorn hängde sig. Hoppas ni har överseende ...

1 maj

image72

Efter ett telefonsamtal med min far och upplysningen om att det kanske kunde bli knepigt för mig att byta däcken på bilen bestämde jag mig, tjurig som jag är, på en halv sekund att sätta igång på direkten. Gick hur bra som helst , är nu även pumpade och klara!!

Har ägnat resten av dagen till att göra andra tråkiga saker, putsat fönster på mellan- och insidan. Utsidan får bero tills dess att Umeå kommun får ändan ur och sopar gatorna. Tagit bort min svarta gardiner för att släppa in ljuset!! I love it :-) Har även röjt undan annan bråte, städat och tvättat. Tänkte på stan imorgon och köpa några nya accessoarer  till lägenheten. En ljus gardin i köket står högt på listan.

Nu har jag lyssnat på torktumlaren tillräckligt för idag... hoppas nu på sweet dreams!

kram

RSS 2.0