Inge bad för mej nej

Värme i Umeå i helgen. Åh som vi har längtat !! Solränder och lite rodnad på huden men vad gör det! Varmt mot solväggen i Norrmjöle men nått så inih-vete kallt nere på Bettnäs. Dom här två badade, jag hade kycklinghud på benen!


Allt annat känns puckat...

Det var slut, SLUT, daimstrut på Statoil... fick bli en Lakritspuck ist.


Remember

Glöm inte morsdag i helgen!

Satageting

Jag är livrädd när jag ska försöka ta den här bilen. Tyckte det var nått som lät. Blev varse om vad när jag skulle öppna balkongdörren. Där satt den baki gardinen o vässade sina tio gaddar. Jag misstänker att den hade det eftersom den var stor som ett as o prasslade o lät ungefär som en trollslända. Den var antagligen ute efter mig, hade planerat att ta ihjäl mig i sömnen. Så döden har vart på blixtvisit även här i stan... tur att jag skulle ut på balkongen.
billi billi

Det har hänt nått på Coop, man kan köpa jättebilliga matvaror helt plötsligt! Meloner för 11.90 kg, och stenhårda avocadosar för 10 kr, 7 st tror jag det var i nätet. Dom får ligga och  mogna till sig på  second handfatet för 25 kr.
Under djuptallrikarna står det Rörstrand och 4 st kostade 40 kr.
Skitsamma..

Vi äter pizza idag. Gott!


Äntligen fredag!

Det är nått särskilt med fredagar. Det blir sol och man får grilla. Jag har tom börjat tycka att en kall Heineken är gott. Och sist men inte minst och absolut godast....Halloumiosten. Salt o god o ett speciellt ljud när man tuggar. Idag har jag också vart till en chiropraktor ( jo jag kollade faktiskt hur det stavades) . Jag hade fyra fel längs ryggraden. Han la dem på plats. Nu tog jag först tuggan av osten.. sjukt gott!

kram o trevlig helg!

Från Apoteket

Fotfobikern har vart och hittat några förhoppningsvis fina produkter, även handkräm till handväskan och brun utan sol till blekhuden ;-) Apoteket  är riktigt trevligt att shoppa på, fräscht o inte alls särskilt dyrt.


5 kronors middagBlodpudding, stekta äpplen, smör, mammas lingonsylt och ett glas mjölk.


Ägg

Men åh vad jag tycker om ägg, med Kalles randiga kaviar...

Kasta-spara stund

Jag försöker rensa lite i garderoben igen....funderar över hur man riktigt tänkte när man köpte vissa saker. Nu måste en del bort. Jag ryms inte... sen hittade jag en samling gamla bikinis, där finns ett par bikinitrosor. Men omtanke mot er och att ni inte ska behöva förbruka allt ert skratt för resten av året kommer jag inte att lägga ut någon bild. Det finns inga ord, det gör inte det.

Bak

Tror ni man blir sjuk om man äter en hel sats med Chokladbollar? Det tror jag ... men jag tror också man blir sjuk om man låter bli. Jag har fantiserat om dessa bakverk länge. En kvart tog det så var det klart. Jag kunde på fullaste allvar känna hur saliven utsöndrades i munnen. Hade tänkte spara dem till imorgon kväll men, jag var bara tvungen att smaka av. En liten. Ljuvligt !

     

En kopp socker står det i mitt gamla bästa recept....

Snart mjukt...

Mina händer är ena riktiga torrisar, ungefär som sandpapper ibland... 
Men titta! Idag var det dags för en ny överraskning... scrub o smörj till händerna!  :-)Arbetsstopp

Det blev inget byte av sadel...Jag äger inte en skiftnyckel, JAG?! Åström nu kan du plocka ett poäng i "jag- har- en" tävlingen... 


Aktiviteter

Damen med de rosa naglarna har precis kommit hem från iksu efter en lång tids frånvaro. Nu ska jag göra nått annat, titta på Johnny o Mattias o skruva fast min nya vattentäta cykelsadel!
tycker som om den här


3x15

Hur svårt kan det vara....? 3x15 på ett par kroppsdelar varje dag? Jag ställer fram dom på hallgolvet så jag i bästa fall ramlar över dom när jag går ut. Då kanske det går.


makeover

Fick klartecken av Akelius idag om att tapetsera i hallen. Naturligtvis, dom behöver ju inte lägga ut en spänn men kändes bättre att fråga för att slippa få några repressalier sen... Underarbetet kan jag utföra själv, peppad ? naturligtvis inte.. det är så förbannat tråkigt men det kommer att bli förbannat fint ;-) Bort med den här brun-grön tapeten eller vad den nu är för färg?! Så ska jag bara hitta någon som är lite mer kunnig än jag på att utföra själva handlingen. Tapetsera...
Titta in krokarna som ska upp när det är klart!


ons em

För er som undrar hur det gick med oredan i lådan så gick det bra... rensar man en måste man rensa alla och  organisera om. Hur många måttsatsatser har ni?? undrar bara...

Nu ut på prommis... minst två mil i veckan hade jag visst sagt. Bäst att sätta fart då! Ciao.


5 dagar senare...

Nä jag är inte lat, anledningen till att jag är dålig på att uppdatera är att jag har haft så mycket annat att stå i, sant...
En tredagars helg som vi hade här sist är ju helt underbart, man hinner med diverse projekt, umgås, vila, äta gott, samt lite partaj. Veckans projekt blir att låta bli att hetsa upp sig över allt man skulle behöva fixa på jobbet, köpa en ny router, försöka börja förvandla tapetseringsprojektet i hallen från tanke till handling och låta bli godis.

God natt o glöm inte smörja in fötterna!

RSS 2.0