Det frodas

Nu är termometern på -18 igen.. man undrar ju vad det är frågan om , får vi tillbaka för gammal ost för att vi gnällt över den bedrövliga vintern? Nästa vecka åker jag till Malmö, då ska jag jämföra o se om jag kanske föredrar en vinter med dödskyla, en vinter som den senaste veckan kan liknas vid känslan att stoppa huvudet långt i i frysen varje gång du går utanför dörren. Jag fryser nästan ihjäl på vissa ställen i lägenheten, men vad märkligt som försiggår i mitt köksfönster vet jag inte. Hot brukar ofta funka, iaf när man jobbar med barn ( eg. förbjuden pedagogik men ibland ack så nödvändig). Jag hade tyst i tanken hotat att byta ut mina garderobsblommor mot några lite mer frodiga... vad händer?
Dom skjuter vilt, flera nu, långa fina skott... och dessutom båda två!!


Tomt...

Visst är det märkligt att det alltid är nått som är slut... idag är det den här!
Jag blir 200 fattigare, Kicks blir 200 rikare....


Många minus...

Jag hatar verkligen det här kalla... det ger sig ju aldrig! En dag eller två kan det väl vara charmigt men nu är det bara besvärligt! Man måste ha på sig typ 3 tröjor per dag och jag har så vansinngt ont i händerna, eller på händerna för dom blir så overkligt torra och huden spricker av sig själv både här o där!! Den gör,ursäkta språket, för jävla ont!!!

Sköt om er extra noga imorgon! Fredag den 13:e....

Magahov

Vet ni vad det är ?? Tydligen då inte jag heller.... Har varit och gått lös på tacobuffén på Droskan. Vad tror ni själva ni som vet vilken kapacitet jag har när det är mat framme ;-) ?? Har vart från iksu ett tag o jag verkar fungera omvänt alla andra, ju mindre jag tränar desto mer jag äter! Ska se om jag kan varva dit imorgon en sväng efter jobbet. Nu ska jag städa lite till...

Magahov = begrepp om hur mycket man egentligen ska äta


Den som spar...Det har hunnit bli ganska långt så här på äldre dar... men nu är det en kamp varje morgon! Lite sugen på att klippa bort en bit så vi får se. På lördag har jag klipptid...längtar längtar!

Helgsummering

Herregud vad det snöar. Jag har inte ens varit utanför dörren idag, lika bra att man var ordentligt trött så att det var okej att inte göra någonting! Lördagkväll hade Ingela bjudit med mig på kalas på Olearys med mat o dryck. Sen blev det schlageryra. Så idag är jag trötter dam! Nu blir det festfritt ett tag fram över.


Panik bland papper

Igår gick jag igenom en hög pappersprodukter i form av brev, tidningar och viktiga papper av olika slag. Av mängden att döma så skulle man kunna tro att man driver eget företag men så är det ju inte utan bara en simpel privatekonomi som blivit förbisedd ett tag... Fixade på Swedbank med överföringar och la in några räkningar som E-faktura i hopp om att berget med papper ska bli lite mindre o mer lättbevakad... Skrivbordet känns elegant igen, stort o svart med älsklingsdatorn på :-)

Flå´t

Men hej! Nä jag har inte glömt att jag har en blogg. Eva säger att hon börjar få upp felmeddelande när det gått för långt mellan gångerna. Flå´t .. jag hade tänkt skriva mer idag men jag är trött som ett as. Åkte bussen upp till Piteå 05.45 imorse... fyra timmar upp, fyra timmar hem = 8 timmar att sitta på arslet. Inge vidare för en överrörlig som jag! men jag gnäller bara lite. Stackars Jon sitter fast på flygplatsen i London, värsta snöovädret på 18 år upplysningsvis för er som missat nyheterna idag,tyyyyypiskt !!!

RSS 2.0