Kattiiiiiiis!!!

Feel free to delete me out of our phonebook!!!! Med två och en halv timmes marginal hann jag gratta dig på din födelsedag, jag hoppas att du såg mitt sms...vågade inte ringa! Jag har overkligt dåligt samvete. För er som tror att jag är ordentlig, jag är ledsen, skenet bedrar ;-)

Dagen blev som väntat stressig men rätt nöjd ändå. Jag tog mig iväg till solariet, Världens bästa Jennie klippte min lugg, jag köpte med mig en toning, och en inpackning och fick ett shampoo på köpet ( Tag 2 betala för en på Loréals sortiment) samt lite andra smågåvor!   



På jobbet har jag idag packat och larmat overkligt många herrskjortor så behöver någon en skjorta skulle jag bli ytterst förvånad om vi inte har storleken. Klockan sju gick luften ur mig, halv nio låste vi, Jon undrade om jag var intresserad av en kvällspromenad, men eftersom jag mot alla odds tog hissen upp vill hemmet orkade jag inte. Han fick promenera hit och dricka glögg med mig istället. Åh jo... jag har även griljerat en skinka!

Imorgon kommer mor och far på besök, vi ska avsluta det tomten inte kan slutföra o säkert äta något gott som dom har med sig.

Jag hoppas du Kattis har haft en skön födelsedag, jag ska skämmas en stund till. Förresten, en god nyhet till dig nu när vi pratade om att bli mera socialiserade. From 12 januari kommer jag att jobba dagtid, everyday!

Puss o grattis!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0